Što sve uključuje ulaznica za .debug i koliko ih je u prodaji?

Developerska konferencija Buga održat će se 2. i 3. lipnja u Algebra Campusu Zagreb, a uz 66 predavanja domaćih i stranih predavača sudionicima će uživati i u golemom šatorskom naselju .debuga "na otvorenom"...

Dragan Petric ponedjeljak, 4. travnja 2022. u 06:00

Ulaznice za najspektakularniji developerski događaj dosad održan u nas, .debug, ovih su dana puštene u prodaju putem sustava Entrio, odnosno web-pagea konferencije. Evo i informacije što će sve sudionici redovne ili studentske ulaznice dobiti...

Ulaznica za .debug

Kupcu ulaznice osiguran je:

  • fizički dolazak na konferenciju (pristup svim predavanjima i šatorskom naselju)
  • goodie bag
  • ulaz na .debug party koji će se održati 2. lipnja navečer
  • online pristup konferenciji i pristup snimkama svih predavanja nakon konferencije
  • kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za WeAreDevelopers World Congress, najveću developersku konferenciju u Europi, koja će se održati 14. i 15. lipnja u Berlinu. 

Cijena (Early Bird period): 750 kn (600 kn + PDV) – puna cijena će biti 999 kn.

Studentska ulaznica za .debug

Ulaznica je namijenjena učenicima te redovnim i izvanrednim studentima dodiplomskih i diplomskih studija – NIJE namijenjena pravnim osobama.

Kupcu ulaznice osiguran je:

  • fiziči dolazak na konfrenciju (pristup svim predavanjima i šatorskom naselju)
  • goodie bag
  • ulaz na .debug party koji će se odžati 2. lipnja navečer
  • online pristup konferenciji i pristup snimkama svih predavanja nakon konferencije
  • kod za ostvarivanje 20% popusta za ulaznice za WeAreDevelopers World Congress, najveću developersku konferenciju u Europi, koja će se održati 14. i 15. lipnja u Berlinu.

Ukupno će 30% ulaznica za fizički dolazak biti dostupno po studentskoj cijeni. Ne postoji Early Bird period za studentske ulaznice. Cijena: 250 kn.

Online ulaznica za .debug

Ulaznica osigurava online pristup konferenciji i pristup svim snimkama predavanja nakon konferencije. Cijena (Early Bird period): 500 kn (400 kn + PDV) – puna cijena će biti 650 kn. 

Online studentska ulaznica za .debug

Ulaznica je namijenjena učenicima te redovnim i izvanrednim studentima dodiplomskih i diplomskih studija – NIJE namijenjena pravnim osobama. Ulaznica osigurava online pristup konferenciji i pristup svim snimkama predavanja nakon konferencije. Ne postoji Early Bird period za online studentske ulaznice. Cijena: 200 kn.

U nastavku pogledajte kako nam je bilo na prošlogodišnjem .debugu...

Koliko ulaznica ima i do kada traje Early Bird?

Odlučili smo prvih 30% dostupnih ulaznica za fizički dolazak na .debug ponuditi po Early Bird cijeni, a tek nakon toga i preostale ulaznice – kojih za fizički dolazak imamo na raspolaganju samo 1200 – po punoj cijeni. Online ulaznica imamo u neograničenoj količini, ali će i one biti ponuđene po nižoj cijeni dok traje Early Bird period. Kontingent

Kontingent Early Bird ulaznica je gotovo u potpunosti rasprodan, pa požurite s kupnjom ako želite nabaviti ulaznice po povoljnijoj cijeni. 

Ulaznice možete kupiti kroz Entrio sustav ovdje ili preko debug.hr naslovnice, a ukoliko ih odaberete 3 ili više koje nisu studentske, automatski će vam se obračunati i količinski popust od 20%. Za specifične upite javite se na adresu info@debug.hr.