Sedamnaesta godina dobrih vibracija s Fotosofije: prijave su u tijeku

Besplatni seminar za naprednu fotografiju pod vodstvom i umjetničkom direkcijom fotografa Damira Hoyke još jednom će se održati u lipnju ove godine

Bug.hr utorak, 26. travnja 2022. u 16:11

Fotosofia, besplatni seminar i workshop za naprednu fotografiju, pod vodstvom i umjetničkom direkcijom fotografa Damira Hoyke, održat će se u Zagrebu u hotelima Maistra Hospitality Grupe od 6. do 12. lipnja 2022.

I ove godine, Hoyka će odabrati petnaestero polaznika kojima će kroz intenzivnu šestodnevnu radionicu otkriti kako da usavrše i nadograde svoja fotografska znanja. Većina tema koje se snimaju tijekom Fotosofije objavljuju se u medijima, tako da će se snimanja portreta celebrityja, mode, reklamne i art fotografije odvijati u realnim situacijama, najavljeno je.

"Kad sam 2006. godine pokretao ovaj seminar, želio sam stvoriti snažan događaj koji će optimizmom i dobrim vibracijama osvojiti čak i one koji se ne bave fotografijom. Polaznici i asistenti seminara, publika, pokrovitelji i kolege iz medija koji nas pratite zaslužni ste što je moj san postao – stvarnost. Na tome vam zahvaljujem i pozivam vas da nam se ove godine, napokon bez maski i mjera, pridružite na izložbi radova polaznika seminara" rekao je Hoyka i dodao kako će informacije o seminaru biti objavljivane na Fotosofia web stranici i Instagram profilu.

Prijave na izbor za polaznike seminara otvorene su do 12. svibnja 2022., a kako se prijaviti, pročitajte na www.fotosofia.info.