Apple u ponudu dodao liniju pametnih boca za vodu, pod nazivom HidrateSpark

HidrateSpark pametne boce novitet su na Appleovoj službenoj stranici. Cijena im je paprena, pogotovo ako se u obzir uzme da je riječ o boci za vodu, no nema sumnje da će privući velik broj fitnes i tech ovisnika

Matej Markovinović nedjelja, 1. svibnja 2022. u 06:00

Apple je u svoju ponudu third-party proizvoda dodao gadget namijenjen onima kojima vježbanje nije stran pojam, kao ni učestala konzumacija jednog od osnovnih uvjeta života – vode. Riječ je, naime, o HidrateSpark pametnoj boci za vodu, koja dolazi u čak četiri različita modela.

Budući da je riječ o „pametnom“ proizvodu, ove boce mogu pratiti količinu konzumaciju vode i povezati te informacije s drugim detaljima o fitnes rutini korisnika. HidrateSpark boca će se spojiti pomoću namjenske mobilne aplikacije te tako redovno podsjećati korisnike da piju vodu, ovisno o njihovom načinu života i potrebama, piše Gizmochina.

Kao što smo već naveli, HidrateSpark serija pametnih boca ponudit će se u četiri verzije – HidrateSpark 3, HidrateSpark Pro, HidrateSpark Steel i HidrateSpark Steel Pro. Iako detalji nisu poznati, ove se boce razlikuju po materijalu izrade i veličini, a navodi se i da svaka od njih može održavati piće na istoj temperaturi cijeli dan.

HidrateSpark 3 ima kapacitet 590 ml i košta 59,95 dolara, dok Pro verzija, koja dolazi s istom cijenom, ima kapacitet 710 ml. HidrateSpark Steel može držati 620 ml pića te košta 69,95 dolara, dok njena Pro inačica ima kapacitet od 950 ml te je s cijenom od 79,95 dolara najskuplja u HidrateSpark seriji pametnih boca.