Garminov sat s podrškom za reprodukciju glazbe

Garmin je predstavio inačicu svojeg vivoactive 3 sata koji omogućuje pohranjivanje i reprodukciju glazbe bez potrebe za pametnim telefonom, a u prodaju stiže pod imenom vivoactive 3 Music

Matija Pavlić četvrtak, 14. lipnja 2018. u 06:00

Tvrtka Garmin predstavila je novu specijaliziranu inačicu svojeg pametnog sata vivoactive 3 pod imenom vivoactive 3 Music.

Kako mu i samo ime kaže, riječ je o pametnom satu namijenjenom reprodukciji i skladištenju glazbe. Na sat je moguće pohraniti do 500 pjesama, koje je moguće poslušati putem Bluetooth slušalica bez potrebe za uporabom pametnog telefona.

Ostatak značajki identičan je onima običnog vivoactive 3 modela, moguće je pratiti otkucaje srca i korisnikovu fizičku aktivnost, a postoji i GPS modul. Korisnici imaju na raspolaganju 15 različitih predefiniranih profila, u mogućnosti su personalizirati svoj sat putem aplikacija, widgeta te raznih početnih zaslona koje je moguće preuzeti putem Connect IQ trgovine.

Sat dolazi s Chroma zaslonom na dodir, otporan je na utjecaje vode, a autonomija mu iznosi oko 7 dana u načinu rada pametnog sata, a maksimalno 8 sati kada je aktivan GPS i preslušava se pohranjena glazba. Dimenzije sata iznose 43,1 x 43,1 x 13,6 milimetara.

Na američkom tržištu vivoactive 3 Music ima cijenu od 300 dolara (50 dolara više u odnosu na obični vivoactive 3), a na europskom tržištu se očekuje do kraja ovog mjeseca.