iOttie Easy One Touch 4 - jednostavan auto-držač za mobitel

iOttie Easy One Touch 4 je zanimljiv držač za mobitel koji se pričvršćuje na ventilacijijski otvor unutar automobila

Emobile.hr četvrtak, 16. svibnja 2019. u 15:20

Htjeli to priznati ili ne, danas je važno uvijek biti dostupan. Da biste osigurali da vam je mobitel uvijek pri ruci, pa čak i dok se vozite, predstavljamo vam iOttie Easy One Touch 4 držač za ventilaciju. Sigurno se pričvršćuje na ventilacijski otvor vozila pomoću stezaljke s oprugom i omogućuje montiranje i uklanjanje uređaja jednostavnim pokretom ruke jednim dodirom. Ova rotacija od 360° iOttie Easy One Touch omogućuje vam odabir željenog kuta gledanja.

Vjerujemo da vam je oduvijek jedan od problema bio ili još uvijek je pronalaženje mjesta za postavljanje držača za mobitel u automobilu. iOttie Easy One Touch 4 držač za ventilaciju na elegantan i efikasan način rješava upravo taj problem. Ovaj kompaktni uređaj ima prikladan Easy One Touch sustav koji vam omogućuje postavljanje i preuzimanje pametnog telefona jednom rukom. Da biste ugradili držač telefona za ventilacijski otvor u automobilu, jednostavno otpustite ručicu za zakretanje otvora za odzračivanje tako da olabavite bravu za zakretanje i postavite je na oštricu otvora za provjetravanje kako biste ju sigurno zategnuli.

Kuglasti zglob na nosaču otvora za odzračivanje omogućuje podešavanje držača za idealan i siguran položaj za gledanje dok vozite. Jednom instaliran na ventilacijskom otvoru, Easy One Touch omogućuje brzo i praktično umetanje ili uklanjanje pametnog telefona. Easy One Touch 4 kompatibilan je sa svim pametnim telefonima, uključujući iPhone i Samsung, kako bi vam omogućili slobodniju vožnju na cesti.

Želite li svoj život učini jednostavnijim istovremeno brinući o sigurnosti za vrijeme vožnje onda je iOttie Easy One Touch 4 idealan odabir.