Imate ideju kako umjetnom inteligencijom poboljšati poslovanje? Pokažite nam!

AI Business Hackathon natjecanje zajednički organiziraju Comping, Dell Technologies i Cotrugli, a prijave su otvorene do 24. veljače 2024.

Bug.hr ponedjeljak, 19. veljače 2024. u 14:12

Comping, jedna od vodećih domaćih IT tvrtki, svjetski proizvođač novih tehnologija - kompanija Dell Technologies te poslovna škola Cotrugli pozivaju sve u Hrvatskoj koji imaju dobre ideje za poslovnu primjenu umjetne inteligencije na AI Business Hackathon natjecanje.

Najinovativnije ideje namijenjene transformaciji procesa i rješavanju poslovnih problema pomoću umjetne inteligencije, predstavljene na AI Business Hackathonu, bit će nagrađene s ukupno 5000 eura.

AI Business Hackathon nije samo natjecanje dobrih ideja u poslovnoj primjeni umjetne inteligencije, već i događaj na kojem će se povezati najbolji profesionalci iz svijeta poslovanja, stručnjaci iz raznih industrijskih sektora, tehnološki eksperti, studenti te svi ostali koji žele sudjelovati u stvaranju budućnosti uz pomoć umjetne inteligencije.

Prijavite svoju ideju

Želite li unaprijediti svoje procese inovacijama u umjetnoj inteligenciji, upoznati najbolje poznavatelje najnovijih tehnologija u Hrvatskoj te obogatiti svoja poslovna poznanstva  - AI Business Hackathon događaj je koji ne smijete propustiti. AI Business Hackathon podržale su i farmaceutska tvrtka Takeda i tvrtka Koios, konzultantska kuća specijalizirana za business intelligence.

Sudjelujte sa svojim timovima od najviše četiri člana i iskoristite priliku za stvaranje poslovnih partnerstava kojima ćete aktualizirati svoje najbolje ideje i stvoriti uspješna rješenja koristeći se alatima umjetne inteligencije. Na AI Business Hackathon mogu se prijaviti timovi iz raznih industrija i domena  (marketinga, odnosa s javnošću, podatkovne znanosti, logistike, menadžmenta u zdravstvu i sl.), dobri poznavatelji poslovnih procesa, ali i studenti raznih fakulteta.

Timovi će imati priliku sami odabrati na kojem procesu i unaprjeđenju žele raditi s obzirom na svoje domensko iskustvo i potrebe, primjenom alata umjetne inteligencije poboljšati taj poslovni proces i predstaviti rješenje kao najbolju praksu.

Podijelite s nama vašu najbolju ideju kako umjetnom inteligencijom unaprijediti suvremeno poslovanje.

Prijave su otvorene do 24. veljače 2024. Požurite, broj mjesta je ograničen!

Više informacija o pravilima sudjelovanja te link za prijavu potražite na: https://www.aibizhack.org/