Najprodavaniji naslovi na Steamu (03.05. - 09.05.)

Novi Resident Evil je na Steamovoj ljestvici najprodavanijih pomeo konkurenciju obzirom da je zastupljen s čak tri izdanja, a ni Hood: Outlaws & Legends koji izlazi danas ne stoji nimalo loše

Damir Radešić ponedjeljak, 10. svibnja 2021. u 14:45

Zastrašujući Resident Evil Village postavlja nove standarde žanra horora, a ni prodajni rezultati zasigurno neće izostati što je vidljivo i po zastupljenosti na Stemovoj ljestvici najprodavanijih u proteklih tjedan dana. Zanimljivost su i predbilježbe za Hood: Outlaws & Legends koji izlazi danas i zauzima gornji dio ljestvice s osnovnim izdanjem, ali i onim upakiranim sa sezonskom propusnicom. Riječ je o brutalnom PvPvE multiplayeru smještenom u srednji vijek u kojem ćemo izvoditi grupne pljačkaške pohode, te se osim s računalom vođenim likovima sukobljavati i s ostalim igračima.

Kad već spominjemo rezervacije unaprijed, spomenimo i Mass Effect Legendary Edition koji stiže krajem tjedna i donosi remasteriranu originalnu trilogiju ovog odličnog serijala, ne samo u smislu grafičkog osvježenja, već su autori poradili i na preradama određenih dijelova igrivosti na koje su igrači imali najviše prigovora. Za kraj, ljestvica najprodavanijih uvijek dobro dođe i kao podsjetnik na promocije obzirom da kvalitetni naslovi na popustima gotovo uvijek završe na njoj, pa ukoliko još uvijek niste zaigrali DOOM Eternal, pravo je vrijeme da to ispravite obzirom da se isti nudi uz čak 67 posto rabata, odnosno 29,69 eura za Deluxe Edition, te 19,79 eura za osnovno izdanje.