Najprodavaniji naslovi na Steamu (07.06. - 13.06.)

Prošli tjedan se Guilty Gear - Strive unatoč žestokoj konkurenciji uspio izboriti za vodeću poziciju prema prodajnim rezultatima na servisu Steam

Damir Radešić ponedjeljak, 14. lipnja 2021. u 12:44

Premda na prvi pogled ne izgleda kao nešto specijalno, svježi borilački naslov Guilty Gear -Strive- se u samo par dana nakon izlaska vinuo na prvo mjesto ljestvice najprodavanijih na Steamu. To duduše ne čudi pretjerano obzirom da mu kritika uredno dodjeljuje titule poput "Borilački naslov godine" i slično, dok su mu prosječne ocjene u svim verzijama debelo preko 80 posto prema Metaciritcu. Nakon što je nakratko bio odsutan s ove liste, na visoko drugo mjesto se vratio kooperativni platformer It Takes Two čemu je kumovao blagi popust od 25 posto na osnovnu cijenu.

Od posebnosti ovotjedne ljestvice izdvojili bismo i pojavu Battlefielda 2042 od čije je najave proteklo tek nekoliko dana, no igrači su pohrlili s predbilježbama, baš kao i za Age of Empires IV kojeg jedva čekamo zaigrati. Grand Theft Auto V… Trebamo li uopće spominjati da je i ovaj tjedan među deset najprodavanijih?