Novi Borderlands dobio kratak najavni trailer, sutra je službena najava

Gearbox već neko vrijeme objavljuje razne slike i teasere, a danas je novi nastavak u serijalu Borderlands dobio prvi video

Mateja Šop srijeda, 27. ožujka 2019. u 17:00

Razvojni tim Gearbox je prije nešto više od dva tjedna putem svojih profila na društvenim mrežama počeo objavljivati slike zbog kojih su ljubitelji njihovih igara zaključili da će najaviti Borderlands 3 ili barem neku novu igru smještenu u tom svijetu. Od izlaska posljednjeg nastavka, The Pre-Sequel, prošlo je četiri i pol godine, pa je vrijeme da vidimo što nam tim priprema.

U jednoj od objava stajalo je da će službenu najavu odraditi na sajmu PAX East, a kako bi nas pripremili na to odlučili su nam dan ranije pokazati prvi trailer uz napomenu "Mayhem is Coming":

Osim glasne glazbe, možemo vidjeti poznate likove iz svih nastavaka u serijalu - od heroja do NPC-jeva i neprijatelja - zbog čega nije teško pomisliti da pripremaju nešto veliko. Na svu sreću, nećemo morati dugo čekati za potvrdu. Gearbox je najavio prezentaciju koju će odraditi sutra u 19 sati po lokalnom vremenu, pa čim saznamo o čemu se radit prenijet ćemo vam. Oni koji su ostavili komentare na YouTubeu prilično su uzbuđeni, ali ima i onih kojima je prošlo kroz glavu da možda stiže battle royale naslov i nadaju se da to neće biti slučaj.

Ako sami želite pratiti prijenos uživo, moći ćete to napraviti na Twitch.tvu i YouTubeu, a ako se želite upoznati s ostatkom serijala, ovdje se nalazi kratak pregled.