Svemirsko napucavanje Everspace 2 dostupno putem Early Accessa

Razvojni tim Rockfish Games započeo je s Early Access fazom razvoja svoje znanstveno-fantastične igre

Mateja Šop ponedjeljak, 18. siječnja 2021. u 19:50

Igraća industrija počinje se lagano buditi, a oni koji istraživati ljepote i opasnosti svemira mogu to od danas napraviti kroz Everspace 2. Razvojni tim Rockfish Games imao je najprije uspješnu Kickstarter kampanju za solidno popularan original, a jednak uspjeh imali su i s nastavkom. Kampanja je privedena kraju u studenome 2019. godine, da bi sada bili spremni pokrenuti novu fazu u razvoju ove ambiciozne igre.

Iako Everspace 2 izlazi kao Early Access naslov, prva verzija sastoji se od dva detaljna sustava za čije će vam istraživanje trebati približno 25 sati. Uz misije koje se nalaze u glavnoj kampanji, igrači će moći vidjeti i neke sporedne aktivnosti, dok ćete u igri uživati u napetim svemirskim bitkama, baviti se rudarenjem, rješavanjem zagonetki, šopingom, uređivanjem svojih letjelica, leveliranjem u stilu RPG-ova i craftingom.

Naravno, kako vrijeme bude odmicalo i tim bude dobivao povratne informacije od igrača, poboljšavat će igru i dodavati nove sadržaje. Za konačnu verziju je u planu osam sustava s više lokacija, neprijatelja i aktivnosti, dodatne opcije za sve aspekte podešavanja i dorađivanja letjelica, dovršena priča i dodatne sporedne misije, brojni izazovi i odabir težine, kao i brojne aktivnosti kojima ćete se moći baviti nakon što završite s kampanjom. Rockfish procjenjuje da će im za sve to trebati između 12 i 18 mjeseci, a oni koji su imali priliku zaigrati igru kažu da se već sada radi o izuzetno ambicioznoj igri koja se može usporediti s kultnim Freelancerom.

Everspace 2 trenutno možete nabaviti putem Steamovog Early Access programa, kao i GOG Games in Development programa po cijeni od 37,99 eura. Original je izašao i za konzole, tako da će se tim najvjerojatnije okrenuti izradi portova nakon što dovrše PC verziju. Sve što je do sada objavljeno o igri možete potražiti na ovim stranicama, a trailer koji prikazuje kako igra trenutno izgleda nalazi se ispod teksta.

Akcija

GARMIN Fenix

Sportski sat, GPS, multisport, više modela i cijena

3099 kn 3699 kn Kupi


3-sistemski podni zvučnici

DAVIS ACOUSTICS MANI Mk2

Idealni za manje prostore i korištenje u sustavu kućnog kina zahvaljujući kompresijskoj komori. 40 -20,000 Hz, 4 ohma mini, 100 W, 92 dB.

5.399 kn 5.989 kn Kupi

Digitalno phono USB pretpojačalo

NAD PP4 C- KO

Nudi vrhunske sonične rezultate, ima mogućnost odabira MM/MC ulaza. Nova verzija AlpineSoft's VinylStudio Lite ripping softvera. Moguće povezivanje s većinom amplifiera, receivera i PC-a, SNR: 76 dB (MM); 78 dB (MC).

1.499 kn 1.799 kn Kupi