Svježi SF survival Icarus dominira prodajom na Steamu (29.11. - 5.12.)

Iako "star" svega tri dana, novi projekt ekipe koju je okupio tvorac DayZ-a, Dean Hall, je po prodaji nadmašio konkurenciju i na prvi pogled izgleda obećavajuće

Damir Radešić ponedjeljak, 6. prosinca 2021. u 11:58

Svježi prodajni rezultati na Steamu su na prvo mjesto iznjedrili Icarus, PvE SF survival kojeg potpisuje ekipa RocketWerkza koju predvodi Dean Hall. Spomenuti je tvorac popularnog DayZ-a, a u svom novom ostvarenju nas je odlučio odvesti u duboki svemir, na planet Icarus koji je trebao biti novi dom ljudske vrste, no kolonizacija nije prošla kako je planirano.

Ipak, na Icarusu se kriju vrijedni materijali, pa lovci na blago kreću iz orbitalnih postaja u ovaj surovi svijet na kojem ih osim toksične atmosfere očekuju brojne opasnosti. Istraživanje, izgradnja, izrada predmeta i sve ostale aktivnosti su samo dio svakog ciklusa obzirom da je vrijeme na planetu ograničeno i ukoliko ne stignemo do broda koji će nas vratiti do svemirske postaje, sve što smo ostvarili će biti izgubljeno.

Moramo spomenuti kako je Icarus unatoč obećavajućim elementima dobio mješovite komentare igrača koji imaju pritužbe na popriličan broj bugova i balans igrivosti, no vjerujemo kako su to porođajne muke koje će developeri vremenom riješiti, baš kao što je to slučaj s Cyberpunkom 2077 koji je posljednjih par mjeseci doživio pravi procvat pozitivnih ocjena i sasvim se zasluženo na ljestvici najprodavanijih našao u gornjoj polovici.

 

📢 Uštedi do 30%

TOP!

Logitech

Vrhunska Logitech periferija nezaobilazan je dodatak za tvoj radni stol.

Kupi

📢 Uštedi 800 kn

TOP!

HUAWEI MateView GT

27" monitor sa zakrivljenim zaslonom i velikom brzinom osvježavanja savršen je za učenje, igranje i rad.

2.199 kn 2.999 kn Kupi

📢 Besplatna dostava

TOP!

DELL

DELL Vostro 3510 s Core i7 procesorom, 16GB RAM-a te 15.6" IPS ekranom i vrhunski monitori.

Od 1499 kn Kupi


2-sistemski bass reflex zvučnici

KEF LS50

Najprecizniji, impresivan zvuk, Uni-Q 12. generacije s MAT nizom drajvera za iznimnu akustičnu točnost, 47 Hz - 45 kHz, 40-100 W, 8 Ω, 85 dB.

7.399 kn 9.749 kn Kupi

7.2-kanalni AV receiver

MARANTZ NR1711

Tanak dizajn, iznimne performanse, 8K Ultra HD, HEOS, 90W po kanalu, eARC HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay 2.

6.799 kn Kupi