Svježi SF survival Icarus dominira prodajom na Steamu (29.11. - 5.12.)

Iako "star" svega tri dana, novi projekt ekipe koju je okupio tvorac DayZ-a, Dean Hall, je po prodaji nadmašio konkurenciju i na prvi pogled izgleda obećavajuće

Damir Radešić ponedjeljak, 6. prosinca 2021. u 11:58

Svježi prodajni rezultati na Steamu su na prvo mjesto iznjedrili Icarus, PvE SF survival kojeg potpisuje ekipa RocketWerkza koju predvodi Dean Hall. Spomenuti je tvorac popularnog DayZ-a, a u svom novom ostvarenju nas je odlučio odvesti u duboki svemir, na planet Icarus koji je trebao biti novi dom ljudske vrste, no kolonizacija nije prošla kako je planirano.

Ipak, na Icarusu se kriju vrijedni materijali, pa lovci na blago kreću iz orbitalnih postaja u ovaj surovi svijet na kojem ih osim toksične atmosfere očekuju brojne opasnosti. Istraživanje, izgradnja, izrada predmeta i sve ostale aktivnosti su samo dio svakog ciklusa obzirom da je vrijeme na planetu ograničeno i ukoliko ne stignemo do broda koji će nas vratiti do svemirske postaje, sve što smo ostvarili će biti izgubljeno.

Moramo spomenuti kako je Icarus unatoč obećavajućim elementima dobio mješovite komentare igrača koji imaju pritužbe na popriličan broj bugova i balans igrivosti, no vjerujemo kako su to porođajne muke koje će developeri vremenom riješiti, baš kao što je to slučaj s Cyberpunkom 2077 koji je posljednjih par mjeseci doživio pravi procvat pozitivnih ocjena i sasvim se zasluženo na ljestvici najprodavanijih našao u gornjoj polovici.

 

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


Bežične over-ear BT slušalice

JBL LIVE 500BT

JBL Signature zvuk, handsfree pozivi, 50mm driveri, podrška za Google voice i Amazon Alexa glasovnu asistenciju, Ambient Aware i TalkThru tehnologija, odvojivi kabel s upravljačem i mikrofonom, trajanje baterije 30h, 18–20.000 Hz, 32 ohma.

849 kn 1.149 kn Kupi

BT prijenosni zvučnik s IPX7

MARSHALL EMBERTON BT

True Stereophonic, jedinstveni oblik višesmjernog zvuka Marshalla. 20+ sati prijenosnog vremena reprodukcije. Kombinacija suvremene tehnologije s kultnim Marshallovim dizajnom kako bi pružio snažan zvuk, a zadržao klasičan izgled, 60 Hz - 20 kHz, 20 W.

999 kn 1.299 kn Kupi