Wargaming poklanja tenkove svim igračima World of Tanksa bez obzira koju verziju igrali

Igrači World of Tanksa će zasigurno zapamtiti ovogodišnji Holiday Ops obzirom da je Wargaming po prvi put odlučio besplatno darovati tenk vrlo visokog stupnja

Damir Radešić četvrtak, 21. prosinca 2023. u 17:54

Da je prvi travanj, vjerojatno bismo se grohotom nasmijali, no obzirom na datum, priča je očito istinita. Naime, iako su i ranije dijelili tenkove, ne kažemo da nisu, Wargaming je po prvi put od kada je objavljen World of Tanks odlučio igračima pokloniti tenk toliko visoke razine. Riječ je o Tier IX posebnom srednjem tenku Patton the Tank koji dolazi s prigodnom prazničnom kamuflažom, a kako bi ga prisvojili, morate se samo ulogirati u igru između 22. i 31. prosinca.

Mobilna verzija World of Tanks Blitz će pak svojim igračima donijeti Tier VI Frosty s kamuflažom "Jingle Bells", dok poklon u konzolaškom Modern Warfareu još uvijek nije otkriven, no zna da će biti dostupan 25. prosinca. Dakako, riječ je o kolekcionarskim primjercima vozila, a ova je vijest objavljena uz poseban promotivni videu s Vinnie Jonesom u glavnoj ulozi, obzirom da je isti ovogodišnji ambasador i promotor Holiday Opsa.