Dolaskom na .debug možete osvojiti bogate nagrade, evo nekih od njih

Najboljih 40-ak IT kompanija s ovih prostora predstavit će se na .debugu pred više od 1.500 developera, a za njih su osigurali i razne nagrade koje se mogu osvojiti kroz kvizove i razne igre

debug.hr utorak, 31. svibnja 2022. u 11:45

Stigao je i .debug tjedan! Ovoga četvrtka i petka u zagrebačkoj Algebri i susjednoj Laubi odvija se najveći developerski spektakl s preko 60 predavanja i panela, ali i preko 30 izlagačkih boothova naših partnera. Svi oni pripremili su određena osvježenja u smislu hrane i pića, razne promo artikle (merch) koje će dijeliti posjetiteljima, a neki od njih organizirali su zaista bogate nagradne natječaje… izdvajamo one koji su ih unaprijed najavili, uz napomenu da će sigurno biti i dodatnih iznenađenja.

Hrvatski Telekom

Osoba koja u najkraćem vremenu debugira kod na HT-ovom štandu osvaja iPhone 13 te titulu najbržeg .debugovca 2022. godine.

Barrage

Riješite Barrage Developer Challenge i osvojite tri 43" monitora, tri Apple Watcha i troje slušalice. Više na barrage.net/debug.

Q agency

Zavrti kolo sreće na Q-ovom boothu i osvoji njihov merch ili glavnu nagradu: vikend za dvoje na lokaciji po izboru.

IBM iX

Putem tombole na boothu IBM iX-a možete osvojiti atraktivni board game.

Joberty

Pobjedniku 1-na-1 turnira u retro video igri na retro konzoli Joberty osigurava 2 noćenja po izboru u 4* hotelu u centru Beograda, za 2 osobe.

GlobalLogic

Odgovorite na tehničko pitanje GlobalLogica i osvojite dvoje slušalice marke Denon AH-GC30 B and Bowers & Wilkins PI5. Putem online obrasca potrebno je odgovoriti na tehničko pitanje, a odgovor doznajte na predavanju “Ugradbeni sustav bez glavobolje – model upravljanja pogreškama”, 3. lipnja u 12:10. Više detalja na linku.

Newfire Global Partners

Na boothu Newfire Global Partnersa osvojite slušalice, karte za Ultra Europe ili bonove za Udemy tečajeve.

SofaScore

U petak u 13:20 posjeti štand SofaScorea, odigraj kviz i osvoji iPad ili smartwatch.