Early Bird ulaznice za najveći developerski spektakl u regiji su u prodaji, donosimo i bitne novosti

Developerska konferencija Buga održat će se 6. i 7. lipnja u Laubi i Algebra Campusu Zagreb, a uz 100+ vrhunskih predavanja sudionici će moći obići i ljetnu izložbu 50 najboljih domaćih IT tvrtki…

Dragan Petric utorak, 5. ožujka 2024. u 10:00

Drage programerke i programeri, dragi geekovi, IT-jevci i ostali zaljubljenici u tehnologiju - SAVE THE DATE! S velikim veseljem najavljujemo da će se 6. i 7. lipnja, na istom mjestu kao i lani, u Laubi i Algebra Campusu Zagreb, održati ovogodišnji .debug – developerska konferencija Buga, za koju već sada možemo reći kako će biti uvjerljivo najveće, najspektakularnije i najzabavnije takvo događanje dosad održano u našoj regiji!

"Podebljali" smo produkcijsku razinu, količinu predavanja i količinu šatora u našem ".debugu na otvorenom", pa će tako uz 100+ predavanja iskusnih i globalno uspješnih predavača iz Hrvatske i svijeta, raspoređenih u dva dana i šest trackova, sudionici biti u prilici obići i veliku izložbu svih prvoligaških hrvatskih tehnoloških i programerskih kompanija na kojoj će u šatorima pred Algebra Campusom Zagreb u ljetnoj atmosferi uživati – kroz street-food zalogaje i gutljaje – u upoznavanju i druženju s kolegama developerima, predavačima, osnivačima najpropulzivnijih hrvatskih tech tvrtki i drugim iskusnim kreatorima regionalne developerske zajednice.

Već sada su, naime, uz generalnog pokrovitelja Hrvatski Telekom i suorganizatora konferencije Algebru, na .debugu potvrdili svoje sudjelovanje vodeći pokretači domaće programerske scene – elitne kompanije koje uživaju ponajveći ugled u regionalnoj tehnološkoj zajednici.

Kako nam je bilo na .debugu 2023, pogledajte u kratkom (90 sec) videu:

Od danas su u prodaji Early Bird ulaznice za fizički dolazak na .debug 2024, kao i ulaznice za online-only praćenje predavanja, koje su dobavljive po povlaštenoj cijeni. Konkretno, odlučili smo kontingent od prvih 30% dostupnih ulaznica za fizički dolazak na .debug ponuditi po Early Bird cijeni, a tek nakon toga i preostale ulaznice - kojih za fizički dolazak imamo na raspolaganju samo 1800 - po punoj cijeni. Online ulaznica imamo u neograničenoj količini, ali će i one biti ponuđene po nižoj cijeni dok traje Early Bird period. Evo kakve tipove ulaznica nudimo i što uključuju:

Ulaznica za .debug

Ulaznica osigurava fizički dolazak na konferenciju, goodie bag, ulaz na .debug party, online pristup konferenciji i pristup snimkama svih predavanja nakon konferencije. Cijena (Early Bird period): 200 eura - puna cijena će biti 250 eura. PDV je uključen u iskazanu cijenu. 

Studentska ulaznica za .debug

Ulaznica je namijenjena učenicima te redovnim i izvanrednim studentima dodiplomskih i diplomskih studija - NIJE namijenjena pravnim osobama. Ulaznica osigurava fizičko sudjelovanje, goodie bag, ulaz na .debug party, online pristup konferenciji i pristup snimkama svih predavanja nakon konferencije. Ukupno će 30% ulaznica za fizički dolazak biti dostupno po studentskoj cijeni. Ne postoji Early Bird period za studentske ulaznice. Cijena: 50 eura. PDV je uključen u iskazanu cijenu. 

Online ulaznica za .debug

Ulaznica osigurava online pristup konferenciji i pristup svim snimkama predavanja nakon konferencije. Cijena (Early Bird period): 80 eura - puna cijena će biti 100 eura. PDV je uključen u iskazanu cijenu. 

Online studentska ulaznica za .debug

Ulaznica je namijenjena učenicima te redovnim i izvanrednim studentima dodiplomskih i diplomskih studija - NIJE namijenjena pravnim osobama. Ulaznica osigurava online pristup konferenciji i pristup svim snimkama predavanja nakon konferencije. Ne postoji Early Bird period za online studentske ulaznice. Cijena: 30 eura. PDV je uključen u iskazanu cijenu. 

Ulaznice možete kupiti kroz Entrio sustav ovdje ili preko debug.hr stranice. Za specifične upite javite se na adresu info@debug.hr

Nekoliko je bitnih novosti na .debugu 2024. Za sada samo ukratko: dodajemo još jedan stage, pa će se sada program odvijati u šest paralelnih trackova. Novi track tematski će pokrivati dizajn u razvoju softvera, pa po prvi puta na našem podneblju očekujte i čitav niz predavanja vrhunskih domaćih i stranih stručnjaka upravu u tom području. 

Produkcijski, ovo će biti neviđeno impresivan dvodnevni developerski tulum. Sva predavanja će oni koji imaju kartu moći pogledati i snimljena, u tjednima nakon .debuga, za slučaj da su propustili nešto što ih je zanimalo ili se događalo istovremeno s drugim zanimljivim predavanjem... Da ne duljimo - ugrabite svoju kartu već sada jer smo prilično sigurni da će ih i ove godine ponestati debelo prije samog .debuga!