I ove godine u Zagrebu će biti e-sports događaj Good Game, ovaj put i uz konferencijski program

Good Game konferencija održat će se 10. i 11. svibnja u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti u sklopu Good Game esports događanja

Sandro Vrbanus ponedjeljak, 29. travnja 2019. u 16:08

Bliži se početak četvrtog izdanja najvećeg regionalnog esports događanja s humanitarnim karakterom. Good Game Zagreb održat će se 10. i 11. svibnja u Muzeju suvremene umjetnosti, a organizatori najavljuju najveće i najbogatije izdanje do sada.

Osim gaming dvoboja za natjecateljske timove iz vodećih hrvatskih i regionalnih kompanija te zanimljivih zabavnih sadržaja za posjetitelje, ove godine sprema se i velika novost – ekskluzivna konferencija za samo najbržih 200 posjetitelja koji svoje ulaznice osiguraju na vrijeme. Svoja iskustva i lekcije, najbolje poslovne slučajeve u business developmentu, prodaji, marketingu, zapošljavanju i internim procesima, prenijet će brojni domaći i svjetski predavači.

Najuspješnija hrvatska tvrtka za razvoj mobilnih igara Nanobit, tvrtka Nordeus koja je nedavno otvorila veliki ured te bivši direktor britanske tvrtke Outfit7 koja je prodana za milijardu dolara, samo su neki od govornika koji će prenijeti najvažnije poruke i vlastita iskustva na njihovom putu ka poslovnom uspjehu. Ulaznice za konferencijski dio, po cijeni od 299 kn, mogu se osigurati putem sustava Entrio, a napominjemo kako je riječ o ograničenom broju ulaznica. Za sve ostale sadržaje ulaz je i dalje besplatan za posjetitelje.

Jedinstveni B2B gaming koncept domaće tvrtke Good Game Global privukao je pozornost i zemalja u regiji pa će se tako nakon zagrebačkog izdanja,  24. i 25. svibnja, turnir preseliti u Skopje. Potvrđena su i dva jesenska izdanja – Beograd 21. i 22. rujna, te susjedna Ljubljana u koju stiže 18. i 19. listopada. Organizatori najavljuju širenje i na ostale zemlje Europe i svijeta, a licenca za Good Game prodana je u Kini pa će se tako u Suzhou i Shanghaiju ovi esports susreti održavati dva puta.