Novi termin i format WinDays20 konferencije

Nakon nekoliko odgoda definitivno je zaklljučeno da se ovogodišnji WinDaysi održe samo u online formatu, a za to je određen novi datum

Miro Rosandić subota, 5. rujna 2020. u 08:30

Poput mnogih drugih organizatora konferencija, tako je i ekipa koja priprema WinDayse zaključila da ih ove godine neće biti u prepoznatljivom formatu.

Evo što su nam napisali u svom priopćenju: "2020. godinu će očito obilježiti nepredvidiva javnozdravstvena situacija pa smo, zbog brige o zdravlju i sigurnosti svih koji sudjeluju na konferenciji, ovogodišnju WinDays konferenciju odlučili održati u online formatu, a druženje u Rovinju ostaviti za iduću godinu. Učinit ćemo sve da ovogodišnju konferenciju učinimo nezaboravnim (virtualnim) doživljajem i da zajedno s vama i sa sudionicima proslavimo 20. rođendan!

S finalnom odlukom i prelaskom na virtualni format, odlučili smo produžiti proces prijava kako bi osigurali sadržaj vrhunske kvalitete, koji će se po prvi put moći čuti na WinDays20 konferenciji koja će se održati 7, 8. i 9. prosinca 2020 (obećajemo vam da je ovo posljednja promjena termina).

WinDays20 će se moći pratiti nakon što se sudionik svojim jedinstvenim korisničkim imenom i lozinkom logira na web stranicu www.windays.hr, a, uz vrhunska predavanja koja će se odvijati paralelno u tri programska smjera, moći će se i izravno kontaktirati s predavačima, komunicirati s drugim sudionicima, sakupljati i „trošiti“ WinCoin bodove, virtualno „prošetati“ sponzorsku zonu i sudjelovati u zabavnim kvizovima, natječajima i aktivacijama.

Tijekom sljedećeg Road to WinDays online programa, koji će se održati u prvoj polovici listopada 2020, pokazat ćemo vam mali dio onog što vas čeka, ali i sačuvati neka iznenađenja za WinDays20 konferenciju u prosincu."

Tako će jubilarni dvadeseti WinDaysi, umjesto spektakularnog druženja u Rovinju, dobiti svoju virtualnu izvedbu, dostupnu i široj publici od do sada uobičajene. Eto, uspjeli smo se dosjetiti i nečeg pozitivnog, dok tužni raspakiravamo kofere već pripremljene za odlazak u Rovinj krajem rujna, kako je do nedavno bilo planirano.