Počeo je drugi dan .debuga, Mate Rimac stigao u Neveri

Najveća developerska konferencija u regiji donosi 52 predavanja raspoređena u 3 tracka, spremnih za nekoliko stotina developera koji će ih moći pogledati online ili uživo

debug.hr petak, 11. lipnja 2021. u 13:01

Drugi dan .debuga otvoren je keynote prezentacijom Marijana Mumdžieva iz Amoda, a nakon toga i autora najbržeg električnog automobila na svijetu, Mate Rimca. Rimac Automobili se na najvećoj developerskoj konferenciji predstavljaju, osim predavanjem svojeg osnivača, i izlagačkim štandom te predavanjima svojih developera.

Samo nekoliko dana nakon svjetske premijere Nevere, Mate Rimac je jedan primjerak "posudio" te izravno s proizvodne trake njime došao na .debug, privukavši time ogromnu pozornost posjetitelja.

Najveće iznenađenje ovogodišnjeg .debuga
Najveće iznenađenje ovogodišnjeg .debuga

Na .debugu je u dva dana upriličeno čak 52 predavanja u tri tracka, a sve i dalje stignete popratiti uz online ulaznicu.

Na ovom mjestu možete vidjeti kompletan program konferencije, a osigurali smo i mobilnu aplikaciju u kojoj je vidljivo što se u kojem trenutku u kojoj dvorani događa. Podsjećamo i da će sva predavanja vlasnicima svih ulaznica biti dostupna za gledanje i u reprizi, putem Entrio sustava.

.debug se održava uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma i organizacijsku suradnju Algebre, a sponzori konferencije su: Croatia osiguranje, FIVE, Infinum, Rimac Automobili, SofaScore, SPAN, Trikoder, Agrivi, Amodo, Barrage, CROZ, Gideon Brothers, GlobalLogic, Infobip, LAQO, LeverUP, Microblink, Nanobit, Njuškalo, Plus Hosting, Photomath, Porsche Digital Croatia, Productive, Q Agency, Serengeti i Sysbee.