LAQO je digitalno auto osiguranje s 50% bonusa za sve i manjom cijenom za one koji se voze manje

Croatia osiguranje, sada već posve jasan tržišni predvodnik kada je u pitanju digitalizacija osiguranja, danas je predstavio LAQO, prvo 100% digitalno automobilsko osiguranje na našem tržištu...

Dragan Petric utorak, 6. listopada 2020. u 16:00

Hrvatsko tržište digitalnih usluga danas je bogatije za još jedan novi proizvod, namijenjen korisnicima redovnog i kasko osiguranja za automobile. Croatia osiguranje, vodeća osiguravateljska kuća i posve jasni lider po pitanju digitalizacije usluga, koja posluje u sastavu Adris grupe, danas je, naime, predstavilo LAQO - prvo u potpunosti digitalno automobilsko osiguranje dostupno u Hrvatskoj, čime se naša zemlja pridružuje još uvijek dosta ograničenom broju zemalja koje se mogu pohvaliti ovakvom uslugom. 

Ukratko, LAQO nudi ugovaranje obveznog i kasko auto osiguranja potpuno digitalno, na jednostavan, brz i pametan način. Ugovaranje se obavlja u samo par klikova na web stranici laqo.hr, bez odlaska u poslovnicu, a cijeli proces traje manje od minute. Na Android i iOS uređajima, dostupna je i LAQO aplikacija u kojoj korisnici imaju pregled svih dokumenata. Pomoću LAQO aplikacije moguće je brzo i jednostavno prijaviti štetu, a, ukoliko je sve u redu, ponuda stiže već u roku od 24 sata.

Prvi korak ka otvaranju LAQO police osiguranja je upisivanje tablice vozila na web-stranici www.laqo.hr...
Prvi korak ka otvaranju LAQO police osiguranja je upisivanje tablice vozila na web-stranici www.laqo.hr...

Osim jedinstvenog korisničkog iskustva, LAQO nudi i atraktivne cijene uz jasan i transparentan proces ugovaranja. Poseban benefit je maksimalnih 50 posto bonusa za sve klijente, a uz policu autoosiguranja moguće je uzeti i šest dodatnih opcija (Vuča i asistencija, Vozač i putnici, Zaštita bonusa, Tuča, Sudar sa životinjom i Kasko basic). LAQO donosi još jednu inovaciju na domaće tržište, a to je poseban popust onim korisnicima koji voze manje, po principu „manje voziš, manje plaćaš“.

5% popusta dobivaju oni koji pređu godišnje manje od 10.000 km, 7,5% oni koji pređu manje od 7.500 km i 10% oni koji pređu manje od 5.000 km

Konkretno, pređete li godišnje svojim vozilom manje od 10.000 kilometara, dobit ćete još 5% popusta na premiju redovnog osiguranja. Ako pređete manje od 7.500 kilometara, popust raste na 7,5%, a ako pređete manje od 5.000 km, popust na ionako sniženu cijenu osiguranja je dodatnih 10%. Uz to, još 5% popusta možete dobiti i za plaćanje odjedanput. 

Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja, Ana Zovko, direktorica sektora za digitalni razvoj Croatia osiguranja i Damir Sabol, osnivač Microblinka i Photomatha, na predstavljanju osiguranja LAQO...
Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja, Ana Zovko, direktorica sektora za digitalni razvoj Croatia osiguranja i Damir Sabol, osnivač Microblinka i Photomatha, na predstavljanju osiguranja LAQO...

„Pametnim digitalnim rješenjima, kao što je LAQO, Croatia osiguranje odgovara na izazove budućnosti. Ponosan sam što smo okupili tim izvrsnih stručnjaka u Croatiji, spojili njihovo znanje i inovativnost te razvili potpuno digitalno osigurateljno rješenje, koje je u cijelosti hrvatski proizvod, usporediv s najboljima u svijetu. Kao tržišni i digitalni lider, trenutno ulažemo više od 200 milijuna kuna u digitalizaciju i razvoj novih proizvoda. S LAQO osigurateljnim rješenjem donosimo tehnološki najnaprednije osiguranje na ovim prostorima i podižemo razinu digitalizacije ukupnog osigurateljnog tržišta“, izjavio je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Evo i upute kako koristiti LAQO:

Policu LAQO osiguranja ugovara se, dakle, putem web stranice www.laqo.hr, dok je LAQO aplikaciju moguće skinuti na App Store i u Google Play trgovini. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na LAQO Facebook i Instagram društvenim mrežama, a na raspolaganju je i digitalna korisnička podrška na Viberu i Messenger chatu, uskoro i na WhatsAppu. 

Ovim digitalnim rješenjem Croatia osiguranje na najbolji način promiče vrijednosti Adris grupe koja u svim svojim tvrtkama njeguje kulturu izvrsnosti, okrenuta inovativnim poslovnim rješenjima i budućnosti.