Nova verzija Google Cloud Console omogućava bolje razumijevanje potrošnje korisnika Cloud platforme

Podaci o naplati za korištenje određenih resursa važni su koliko i sami resursi. Do sada ih je bilo moguće vidjeti isključivo putem Google Cloud Console web aplikacije

Tomislav Stanković srijeda, 29. lipnja 2022. u 11:58
📷 Image: Unsplash
Image: Unsplash

Mobilna aplikacija Cloud Console na praktičan način nudi mogućnost otkrivanja, razumijevanja i odgovaranja na tehničke probleme korisnicima njihove Google Cloud platforme. Iz aplikacije je moguće nadgledati i unositi izmjene vezane uz resurse Google Cloud platforme direktno sa iOS i Android uređaja. Osim toga, moguće je primati obavijesti o potencijalnim poteškoćama koje će biti od pomoći u brzoj analizi i rješavanju problema.

Jednostavnije razumijevanje potrošnje

Kako bi se prilagodio željama korisnika, Google je predstavio novi način pristupa informacijama o naplati korištenih resursa i to putem mobilne aplikacije Cloud Console za iOS i Android. S ovom značajkom Google želi svojim korisnicima olakšati razumijevanje potrošnje u oblaku.

Od sada je moguće dodati widget s podacima o naplati na početni ekran mobilne aplikacije kako bi te informacije bile što dostupnije onima koji ih žele imati u fokusu. Prilikom svakog sljedećeg otvaranja aplikacije moći će se vidjeti trenutna potrošnja odabranog računa za naplatu.

Klikom na tab Billing otvara se novi ekran s detaljnim podacima o potrošnji.

Pod izbornikom Overview  je omogućen pregled grafikona mjesečnih trendova, troškova po projektu ili po usluzi u oblaku. Izbornik Budgets nudi pregled potrošnje zadanih budžeta dok izbornici Credits i Account management nude informacije.

 

📢 Besplatna dostava

TOP!

APPLE iPad 9

A13 Bionic čip, kamera od 12 MP te brzi Wi-Fi ili mobilna mreža.

Od 2999 kn Kupi


Kompaktan zvučnik, gigantski zvuk.

KEF LS50 Meta

Najprecizniji, impresivan zvuk, 47 Hz - 45 kHz, Uni-Q driver, 85 dB, 8 Ohma, 40-100 W, Eisa Award.

9.749 kn Kupi

Soundbar i bežični subwoofer s ugrađenim HEOS-om

DENON DHT-S516H

HEOS, Bluetooth, AirPlay 2, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS dekodiranje, HDMI ulaz, ARC, Amazon Alexa, Google Assistant.

3.989 kn Kupi