U aplikaciji KEKS Pay sada je moguće ugovoriti i autoosiguranje

Nova opcija Keks Paya nudi usporedbu ponuda nekoliko osiguravatelja te kupnju police obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti za osobna vozila i motocikle fizičkih osoba

Bug.hr subota, 18. svibnja 2024. u 12:53

U aplikaciju Erste banke za digitalno bankarstvo KEKS Pay dodana je nova funkcionalnost, Autoosiguranje, koja nudi usporedbu ponuda nekoliko osiguravatelja te kupnju police obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti. Kupnja police autoosiguranja moguća je za osobna vozila i motocikle u vlasništvu fizičkih osoba, a posao distribucije osiguranja putem KEKS Paya obavlja posrednik u osiguranju Custodia d.o.o.

Korisnici u aplikaciji imaju mogućnost dodavanja svog vozila ili primjerice vozila članova obitelji, a dobit će i podsjetnik na produljenje registracije. Nakon toga na jednom mjestu mogu usporediti ponude obveznog osiguranja i brzo i jednostavno kupiti policu osiguranja, za sebe ili nekog drugog. U aplikaciji se mogu ugovoriti i dodatna pokrića, kao što su auto nezgoda, zaštita bonusa, pomoć na cesti i drugo.

"Aplikacija KEKS Pay, koju je Erste banka korisnicima ponudila krajem 2018., broji više od 440.000 korisnika. KEKS Pay nudi mnoge usluge, a autoosiguranje je najnovija funkcionalnost i zaista olakšava usporedbu različitih ponuda i kupnju police osiguranja. KEKS Pay u suradnji s distributerom osiguranja Custodia d.o.o. nudi najbrže ugovaranje police u Hrvatskoj, a korisnik u aplikaciju može dodati jedno ili više vozila, odnosno kupiti policu za sebe, prijatelja, člana obitelji i sl.", rekao je Boris Blažević, iz KEKS Pay tima u Erste banci.