Na Weibou se pojavila lista uređaja koji će sadržavati Snapdragon 845

Na microblogging platformi Weibo pojavile su se informacije o pametnim telefonima sa Snapdragon 845 SoC-om koje će ove godine predstaviti Samsung, LG, Xiaomi, HTC, Sony, OnePlus, ZTE i Google

Matija Pavlić subota, 24. veljače 2018. u 20:00

Na kineskoj microblogging platformi Weibo pojavila se lista pametnih telefona koji će tijekom ove godine doći s ugrađenim Qualcommovim Snapdragon 845 SoC-om.

Na vrhu liste nalaze se Samsungovi Galaxy S9 i Galaxy S9+ pametni telefoni, a tu su i novi flagshipovi domaćeg južnokorejskog konkurenta LG-ja, LG G7 i LG G7+ koji će kao i Samsungovi modeli biti službeno predstavljeni još tijekom ovog mjeseca.

Tu je i novi flagship kineske tvrtke Xiaomi, Mi 7 koji bi trebao biti predstavljen u travnju. U svibnju slijedi predstavljanje HTC-ovog U12 flagshipa, a u lipnju OnePlus 6, Sony Xperia XZ Pro i ZTE Nubia Z18 modela. U kolovozu bi trebala biti predstavljen pametni telefon Nokia 10, dok u rujnu ove godine slijedi predstavljanje Samsungovog Galaxy Note 9, kao i Xiaomijeva Mi Mix 3 te LG-jeva V40 pametnog telefona.

Listopad donosi nove Googleove Pixel 3 i Pixel 3 XL modele, kao i nove Nubia Z18s, Xperia XZ2 i HTC U12+ pametne telefone. U studenom korisnici mogu očekivati novo izdanje Moto Z uređaja sa Snapdragon 845 čipom, a posljednji mjesec godine donosi OnePlus 6T te Samsungov clamshell smartphone W2019.