Poznat podatkovni prostor za mobitele iz Galaxy A i M linija

Na Internetu su se pojavile informacije o podatkovnom prostoru i bojama kućišta za predstojeće Samsungove mobitele iz linija Galaxy A i Galaxy M

Stjepan Bilić srijeda, 28. studenog 2018. u 00:23

Samsung pored novih flagship modela usporedo priprema i cjenovno pristupačnije modele koji će biti dio Galaxy A i Galaxy M linija. O novim modelima se trenutno ne zna previše podataka, no znaju se neki, poput njihovih naziva, boje kućišta te količine interne memorije koju će imati.

Iz priložene tablice vidljivo je kako Samsung ni krajem 2018. godine ne odustaje o mobitela sa 16 GB interne memorije. Srećom, na popisu je samo jedan takav model, a i on će se moći nabaviti u konfiguraciji s 32 GB interne memorije. Riječ je o mobitelu iz Galaxy M linije, točnije o modelu kodne oznake SM-M105F čiji će tržišni naziv biti Galaxy M20, a ne M2 kako se do sada mislilo.

Ostali uređaji z navedenih linija imat će ovisno o modelu 32 GB, 64 GB ili 128 GB interne memorije. Nadalje, iz tablice je također vidljivo kako će Galaxy M linija imati limitirani broj boja za kućište – za sada su čine se u planu samo plava i tamno siva boja.

Kupci koji se odluče za Galaxy A liniju koju će čini cjenovno nešto skuplji uređaji moći će birati između šest boja – plave, crne, crvene, bijele, ružičaste i srebrne. Kako navedene mobitele Samsung tek treba predstaviti postoji mogućnost da se gore navedene informacije promijene do tada. Stoga sve navedeno uzmite s malom zadrškom.