Poznate cijene OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro flagshipa za UK tržište

Za koji sat počet će službeni događaj na kojemu će OnePlus predstaviti ovogodišnje flagshipe – OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro, ususret tomu procurile su cijene za UK tržište i pokoji video

Stjepan Bilić utorak, 14. svibnja 2019. u 17:00

Za koji sat, točnije u 17 sati po našem vremenu, počet će službeni događaj na kojemu će OnePlus predstaviti ovogodišnje flagshipe. Naravno riječ je o mobitelima OnePlus 7 i OnePlus 7 Pro o kojima smo zadnjih mjeseci dosta pisali na našim stranicama.

Jedne od zadnjih vijesti bile su i one o možebitnim cijenama. Iako su se iste tada činile previsokim, čini se kako će potencijalni kupci biti sretni, ako se na kraju pokažu točnima. Naime, na novom valu glasina stigle su informacije o cijenama za UK tržište koje su još više od prethodnih.

Ako je izvor u pravu, a nadamo se da nije, osnovna inačica OnePlus 7 stići će u dva modela – sa 6 GB i 8 GB RAM-a te 128 GB i 256 GB interne memorije. Cijene će im na UK tržištu navodno biti 499 i 549 funti, preračunato u eure to bi bilo oko 574, odnosno 632 eura.

Ako se cijene pokažu točnima, flagship killer status je definitivno izgubljen, osim ako ih OnePlus ne bude uspoređivao s preklopnim mobitelima sa savitljivim zaslonima, no za to im nedostaje jedan bitan detalj – savitljivi zaslon.

Kada su u pitanju Pro modeli, njih bi trebalo biti tri – sa 6 GB, 8 GB i 12 GB RAM-a i 128 GB i 256 GB interne memorije. Svaki od njih bit će skuplji od drugog. Izvor navodi kako će im cijene na UK tržištu biti 649, 699 i 799 funti, odnosno 747, 804 i 920 eura.

Hoće li cijene uistinu biti takve, saznat ćemo kroz koji sat. Do tada imate priliku pogledati i nove video klipove koji su također u zadnji tren pronašli put do Interneta. Na njima se vide svi detalji, od kućišta do pop-up kamere, a T-Comova reklama je još detaljnija i otkriva performanse uređaja.