Poznati detalji o dva nova Oppoova smartphonea srednje klase

Putem platforme Weibo postali su poznati detalji o novim članovima Oppo A serije srednje klase s osmojezgrenim procesorima, stražnjom kamerom s višestrukim senzorima

Matija Pavlić utorak, 17. prosinca 2019. u 01:22

Nakon informacija o Reno 3 seriji pametnih telefona tvrtke Oppo sada stižu informacije i o dva modela iz njihove A serije srednje klase pametnih telefona.

Post na microblogging platformi Weibo spominje Oppo A91 model s 6,4-inčnim AMOLED FHD+ zaslonom u 20:9 formatu, neimenovanim osmojezgrenim procesorom na 2,1 GHz, 8 GB RAM-a, 128 GB interne memorije proširive microSD karticama i baterijom od 3935 mAh (podrška za VOOC 3.0 brzo punjenje baterije). Fotografska komponenta bazira se na glavnom 48-megapikselnom senzoru, s dodatnim 8-megapikselnim, 2-megapikselnim i četvrtim 2-megapikselnim senzor dubine. S prednje strane nalazi se 16-megapikselna selfie kamera.

Drugi model koji se spominje je Oppo A8 s 6,5-inčnim HD+ zaslonom, osmojezgrenim procesorom na taktu od 2,3 GHz, 4 GB RAM-a, 128 GB interne memorije i baterijom od 4230 mAh. Sa stražnje strane nalazi se glavni 12-megapikselni senzor, kojom su pridruženi 8-megapikselni senzor i treći 2-megapikselni senzor. Selfie kamera bazira se na 8-megapikselnom senzoru. Zasad nije poznato kada bi se ovi mobilni uređaji mogli pojaviti na tržištu ni s kojom cijenom.