Samsung Galaxy A70e na prvim renderima

OnLeaks donosi rendere na kojima se nalazi novi Samsungov Galaxy A70e smartphone koji će predstavljati ekonomski prihvatljiviju inačicu Galaxy A70 modela

Matija Pavlić utorak, 18. veljače 2020. u 15:30

Nakon što je već predstavljen Galaxy A71 model te nešto ranije i Galaxy A70s model čini se kako Samsung planira predstaviti još jednu inačicu svojeg prošlogodišnjeg Galaxy A70 pametnog telefona koja će na tržište stići pod imenom Galaxy A70e.

Riječ je navodno o financijski pristupačnijoj inačici običnog Galaxy A70 modela, o kojoj zasad nema previše informacija s izuzetkom nekoliko rendera koje prenosi poznati leaker OnLeaks u suradnji s blogom  CompareRaja.

Po uzoru na već spomenute Galaxy A70 i Galaxy A70s modele i Galaxy A70e će imati Infinity-U zaslon no s dodatkom nešto debljih rubova uz u ovom slučaju 6,1-inčni zaslon. Sa stražnje je strane vidljiv klasični kapacitivni senzor otisaka prstiju te trostruka kamera. Tu je i micro USB priključak te 3,5-milimetarski priključak za slušalice na vrhu uređaja.

Ostale značajke uređaja nisu poznate, no svakako će biti riječ o ekonomičnijoj inačici Galaxy A70 modela koji se bazira na Snapdragon 675 čipu te 32-megapikselnom glavnom senzoru stražnje kamere (64-megapikselni senzor u slučaju Galaxy A70s modela).