U pripremi bijeli Galaxy Note9?

Od službenog predstavljanja Galaxy Notea9 prošlo je malo više od tri mjeseca, a Samsung čini se još nije gotov s njim – u pripremi je navodno i potpuno bijeli model

Stjepan Bilić utorak, 6. studenog 2018. u 17:00

Početkom kolovoza, točnije 9. kolovoza 2018. godine Samsung je i službeno predstavio ovogodišnji Note – Galaxy Note9. Što je točno novoga devetka donijela u odnosu na osmicu možete provjeriti ovdje.

I dok OnePlus tek sada uvodi ljubičastu boju kućišta u ponudu, Samsung je već odavno ima. No, nije imao bijelu s kojom je OnePlus i započeo svoj put u mobilne vode. To bi se prema Evanu Blassu uskoro moglo promijeniti.

Kako je objavio na svom službenom Twitter profilu Samsung čini se priprema novi model Galaxy Notea9. Novi model se od postojećeg ne bi trebao razlikovati hardverom, već samo po boji kućišta koja će sudeći prema objavljenoj fotografiji biti bijela.

Kada se uzme u obzir kako je Samsung zadnji put flagship bijele boje imao 2105. godine izdavanje bijelog Notea 9 bi mogao biti dobar poslovni potez. Naime, za manje od dva mjeseca stižu nam božićni praznici, vrijeme kada se u svijetu najviše troši novaca na poklone, a bijeli Note9 dobro bi se uklopio u sliku predstojećih blagdana.

Ipak ovu informaciju uzmite s određenom zadrškom jer ni sam Blass nije 100% siguran radi li se o stvarnom modelu ili o samo dobrom Photoshopu.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi