Xiaomi Mi Mix 3 dobiva i inačicu Ferrari Edition

Xiaomi Mi Mix 3 trebao bi se pojaviti u osam različitih varijanti koje se prvenstveno razlikuju po dostupnom RAM-u i internoj memoriji za pohranu podataka, a tu je i posebno izdanje Ferrari Edition

Matija Pavlić subota, 7. srpnja 2018. u 18:00

Nakon glasina kako će Xiaomijev budući pametni telefon Mi Mix 3 doći s selfie kamerom koja prema potrebi izlazi iz samog kućišta i uvlači se u njega, sada stižu informacije o njegovim inačicama i očekivanim cijenama.

Spominje se ukupno osam modela Mi Mix 3 telefona te jedna posebna inačica o kojoj će biti riječi na kraju ovog teksta.

Spomenutih osam inačica zapravo uključuje Mi Mix 3 u standardnom ili keramičkom izdanju s različitom količinom RAM-a i interne memorije za pohranu podataka (koja kao ni do sada u slučaju Mi Mix uređaja nije proširiva microSD karticama).

  • Inačica s 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, 510 dolara za standardno izdanje i 660 dolara za keramičko izdanje
  • Inačica s 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, 555 dolara za standardno izdanje i 705 dolara za keramičko izdanje
  • Inačica s 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, 600 dolara za standardno izdanje i 750 dolara za keramičko izdanje
  • Inačica s 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije, 645 dolara za standardno izdanje i 795 dolara za keramičko izdanje

Nakon navođenje ovih osam varijanti vrijedi spomenuti i posebno deveto izdanje Mi Mix 3 uređaja nazvano Ferrari Edition koje će biti namijenjeno ljubiteljima ovog poznatog proizvođača automobila, a osim izgleda u stilu Ferraria očekuje se i daljnje povećanje dostupne interne memorije na ukupno 512 GB.

Gore navedenih osam varijanti Mi Mix 3 uređaja trebalo bi biti predstavljeno u rujnu, dok bi Ferrari Edition trebao stići nešto kasnije.