Zaštita za ekrane mobitela po narudžbi

Fleksibilni, ultratanki i izdržljivi Nano Hybrid Glass odsad se može naručiti za praktički bilo koji uređaj s ekranom, u Hrvatskoj

Davor Šuštić petak, 22. svibnja 2020. u 13:34

Ako ste se u novije doba informirali o aktualnim metodama zaštite ekrana mobitela, tableta, pametnih satova i drugih, padanju sklonih gadgeta, vjerojatno ste naišli na japanski Nano Hybrid Glass. Riječ je o peteroslojnoj foliji presvučenoj nano-česticama stakla, koja jamči 9H zaštitu od ogrebotina. Materijal je savitljiv, ali i izrazito tanak: svega 0,13 milimetara, što je osjetno manje od debljine kaljenog stakla (0,3-0,5 milimetara). Zahvaljujući tome, Nano Hybrid Glass ne narušava estetiku modernih mobitela, niti ne remeti kvalitetu prikaza njihovih ekrana.

Sve ovo spominjemo jer nam kutinski Šmit Electronic javlja kako je nedavno nabavio laserski stroj za rezanje Nano Hybrid Glassa te ga odsad nudi za najpopularnije mobitele i pametne satove na domaćem tržištu. Popis modela za koje je Nano Hybrid Glass već sada dostupan može pogledati ovdje.

Ako vašeg uređaja nema na listi, a zanima vas ovaj vid zaštite njegovog ekrana, dobre vijesti: Šmit Electronic vam može uzeti mjere ekrana, nacrtati odgovarajući predložak u CAD-u te u svega nekoliko minuta izrezati prikladni Nano Hybrid Glass. Jedino za što se Nano Hybrid Glass zasad ne može prilagoditi su ekrani mobitela s nekim oblikom "3D dizajna", gdje su rubovi ekrana zakrivljeni. Predstavnici tvrtke ističu nam da u obzir dolaze svi uređaji s ekranom - pametni satovi, tableti, mobiteli, prijenosni svirači i drugo.

Cijena zaštitnog stakla, izrezanog po narudžbi, ovisi o njegovoj veličini. Za pametne satove stoji 24,90 kuna, za mobitele 49,90 kuna, za manje tablete 79,90 kuna, a za velike tablete 129,90 kuna.

Usporedba s drugim rješenjima za zaštitu ekrana
Usporedba s drugim rješenjima za zaštitu ekrana