TVZ najavljuje novu Alumnijadu za svoje bivše studente

Networking događanje koje će okupiti studente koji su završili TVZ te poslodavce koji će priliku iskoristiti za kvalitetno druženje - prijavite se i dođite 29.9.2022.

Bug.hr srijeda, 21. rujna 2022. u 14:37

Nakon uspješne prošlogodišnje Alumnijade, druženja studenata i stručnjaka iz informatike, računarstva, elektrotehnike, građevine, strojarstva, mehatronike, digitalne forenzike TVZa sa poslodavcima i poduzetnicima, i ove godine udruga Alumni TVZ organizira Alumnijadu na isti datum, 29.9.

Ove godine ponovno se možemo okupiti u ugodnoj atmosferi prošaranoj dobrom klopom i cugom na lokaciji odjela elektrotehnike Tehničkog veleučilišta u Zagrebu gdje će se 2. put zaredom održati Alumnijada. Networking događanje koje će okupiti studente koji su završili TVZ te poslodavce koji će priliku iskoristiti za kvalitetno druženje i predstavljanje svojeg poduzeća u opuštenoj atmosferi. Tijedkom druženja članovi udruge kao i njihovi prijatelji moći će također uživati u brojnim delicijama što će se pripremati u food-truckovima kao i širokoj paleti pića.

Ulaz je besplatan za članove udruge Alumni TVZ, a svi koji zadovoljavaju uvjet završenog studenta TVZa članom mogu postati jednostavnom registracijom u udruzi

Očekujemo Vas 29.9.2022. na adresi Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Voltino, Konavoska 2 sa početkom od 17:00 h.