Google Pixel Watch 3 stizat će u dvije veličine

Prema informacijama koje je dobio 9to5Google, nadolazeći Pixel Watch 3 trebao bi stizati u dvije veličine, što znači da će odgovarati većem broju korisnika

Matej Markovinović utorak, 23. siječnja 2024. u 12:28
📷 Foto: Google
Foto: Google

Googleov pametni sat, Pixel Watch, relativno je malih dimenzija u odnosu na svoje konkurente. Dok to onima s manjim opsegom zapešća savršeno odgovara, mnogi bi htjeli ipak nešto veći sat na ruci, zbog čega radije biraju pametne satove ostalih proizvođača.

No, čini se da je nakon dvije generacije Pixel Watcha toga postao svjestan i Google. Kako doznaje 9to5Google, nadolazeći Pixel Watch 3 bit će ponuđen u dvije dimenzije – 41-milimetarskoj kao i do sada te trenutno nepoznatoj većoj dimenziji.

Ljubiteljima klasičnih satova i ova dimenzija od 41 milimetar zvuči i više nego dovoljne veličine, ali treba imati na umu da Pixel Watch nema „ušice“ (lugove), što ga vizualno jako smanjuje, a time onda pati i funkcionalnost.

Ostale specifikacije Pixel Watcha 3 trenutno nisu poznate, ali se pretpostavlja da neće biti razlika između manjeg i većeg modela, izuzev kapaciteta baterije i veličine zaslona.