Ovako će navodno izgledati nadolazeći Garminovi pametni satovi

Na internetu su osvanule slike koje navodno prikazuju nadolazeće Garminove pametne satove – Fenix 7 seriju, Epix Gen2, Instinct 2 seriju i Venu 2 Plus

Matej Markovinović utorak, 21. prosinca 2021. u 06:00

Nadolazeća linija Garminovih pametnih satova stiže uskoro, a zahvaljujući slikama i informacijama koje je objavio njemački tehnološki portal Winfuture, zainteresiranima gotovo ništa nije ostavljeno za maštu.

Garminova Fenix 7 serija sastojat će se od tri modela - Fenixa 7, 7S i 7X.  Svi bi, prema navodima Winfuturea, trebali biti izrađeni od ojačane plastike i nehrđajućeg čelik te bi također, uz već viđene značajke, trebali imati i ugrađen solarni panel za punjenje.

Ako je za suditi prema objavljenim slikama, standardni će Fenix 7 dolaziti samo u crnoj boji, dok će 7S dolaziti u potpuno bijeloj ili pak bijeloj sa zlatnim kućištem. Valja istaknuti da slike i informacije o 7X modelu još nisu objavljene, no pretpostavlja se da će biti sličan svojim bratskim modelima.

Osim nove Fenix serije, tu je i Epix Gen2, koji je za razliku od prve generacije iz 2015., potpuno izbacio „kockasti“ dizajn. Navodno će imati ugrađen GPS i značajke poput mjerača otkucaja srca, senzor za mjerenje kisika u krvi te mogućnosti praćenja spavanja.

Prikazane su slike i Instinct 2 i 2S robusnih pametnih satova koji će navodno imati e-ink zaslon sa svrhom očuvanja baterije. Osim značajki za praćenje otkucaja srca, koraka ili sna, čini se da će imati i solarni panel za punjenje. Trenutno nije u potpunosti jasno koje su razlike između ta dva modela, no The Verge pretpostavlja da je razlika upravo u veličini.

Zadnji na listi je Venu 2 Plus koji bi trebao doći u crnoj i bijeloj boji s OLED zaslonom. Winfuture ističe činjenicu da ima i treći gumb kojeg standardni Venu 2 nema, no za što će on služiti, ostaje misterija do službenog predstavljanja.

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


Bežične over-ear BT slušalice

JBL LIVE 500BT

JBL Signature zvuk, handsfree pozivi, 50mm driveri, podrška za Google voice i Amazon Alexa glasovnu asistenciju, Ambient Aware i TalkThru tehnologija, odvojivi kabel s upravljačem i mikrofonom, trajanje baterije 30h, 18–20.000 Hz, 32 ohma.

849 kn 1.149 kn Kupi

BT prijenosni zvučnik s IPX7

MARSHALL EMBERTON BT

True Stereophonic, jedinstveni oblik višesmjernog zvuka Marshalla. 20+ sati prijenosnog vremena reprodukcije. Kombinacija suvremene tehnologije s kultnim Marshallovim dizajnom kako bi pružio snažan zvuk, a zadržao klasičan izgled, 60 Hz - 20 kHz, 20 W.

999 kn 1.299 kn Kupi