Istaknuti poslovi kod .debugovih partnera: zapošljavaju Gideon, Njuškalo, Barrage…

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći 250 otvorenih oglasa za inženjerske pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Evo što izdvajamo iz ponude ovoga tjedna

debug.hr petak, 20. svibnja 2022. u 05:00

Developersku konferenciju .debug od prošlog izdanja prati i punokrvni developerski internetski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj.

U sekciji Zapošljavanje na portalu debug.hr nudi se i pregled aktualnih oglasa za otvorena radna mjesta kod partnera konferencije. Trenutačno ih je oko 250, a za ovaj tjedan izdvojili smo sljedeće…

Top poslovi ovog tjedna

Robotička kompanija Gideon traži DevOps Engineera. Novi će zaposlenik raditi u IT Infrastructure timu, a neke od najvažnijih aktivnosti će biti: poboljšanje CI/CD pipeline-a, buildanje i održavanje alata za automatizaciju, testiranje i deployment, automatizacija procesa pomoću Helma, Terraforma i Ansible-a te raznih cloud-native alata te surađivanje s inženjerskim timovima na identificiranju i otklanjanju problema te generalno build infrastrukture i održavanje sustava.

IT tvrtka Barrage iz Osijeka traži iskusnog  iOS developer team leada koji će voditi izradu iOS aplikacija i istovremeno brinuti o razvoju tima. Jedan od uvjeta je da imate 3 ili više godina iskustva rada na iOS platformi, a ostale pojedinosti možete pročitati na prethodno navedenom linku ili ovdje.

Želiš proširiti svoje DevOps sposobnosti i iskustva, te tražiš stabilni proizvod s velikim prometom, kontinuiranim rastom, usvajanjem novih tehnologija i prilikama za svoj osobni razvoj i real world iskustvo. Našao si ono što tražiš. Pridruži nam se na Njuškalu – poručuju iz kompanije Njuškalo Technology (donedavno Trikoder).

Želite li biti dio digitalizacije turističkog sektora? Pridružite se predvodničkom timu tehnoloških trendova i radite na unaprijeđenju jedinstvenog Lemax proizvoda, ali i na razvoju nove travel connectivity platforme. U potrazi smo za Engineering Manager i Senior Developer pozicijama koje bi bile ključan dio naše uspješne priče. Ukoliko želite postati dio Lemax tribea, bacite oko na otvorene pozicije.

Serengeti je u potrazi je za developerima raznih profila – Java, .NET, Python, DevOps, React i Angular. S obzirom da surađuju s brojnim domaćim i stranim klijentima, izazovnih i dinamičnih projekata u Serengetiju ne nedostaje. Više informacija možete pronaći na njihovoj stranici.

Više poslova kod najboljih domaćih IT kompanija potražite na www.debug.hr/jobs/ ili na nekom od preko 30 izlagačkih boothova na .debugu, 2. i 3. lipnja.