Izdvojeni poslovi tjedna: zapošljavaju Croatia Osiguranje, Five, GlobalLogic, Span…

Na webu naše developerske konferencije .debug možete pronaći više desetaka otvorenih oglasa za inženjerske pozicije kod najboljih domaćih IT kompanija. Evo što izdvajamo iz ponude ovoga tjedna

debug.hr petak, 26. kolovoza 2022. u 06:00

Developersku konferenciju .debug prati i developerski portal debug.hr, na kojem možete pročitati intervjue, iskustva developera, edukativne i ostale specijalizirane sadržaje fokusirane na rastući IT sektor u Hrvatskoj. Nakon sezone godišnjih odmora vraćamo se i starim navikama, pa ćemo nastaviti izdvajati najatraktivnija otvorena devleloperska i srodna radna mjesta kod naših partnera. Za ovaj tjedan izdvojili smo sljedeće poslove…

Top poslovi ovog tjedna

GlobalLogic ima otvoreno više od 60 oglasa za posao, a među njima izdvajaju oglas za Java Software Engineer. Traže talentirane inženjere koji će se pridružiti timu u razvoju rješenja usmjerenih prema budućnosti automobilskog softvera. Odabrani kandidati radit će na osiguranju robusnosti, performansi i sigurnosnim aspektima unutar dizajna softvera. Također, ovo je i prilika za rad u modernom razvojnom okruženju s alatima kao što su Java, Jenkins, Git/GitHub EE, SVN, Axivion, Jira itd.


FIVE ima više otvorenih pozicija, a ove dvije su izdvojili za ovaj tjedan:

  • Senior Data Engineer – U potrazi smo za iskusnim Data inženjerom koji će biti član novog Data tima koji se tek formira i pomoći nam u izgradnji nove discipline u suradnji s drugim etabliranim Data timovima unutar Endave.
  • Angular Developer – Tražimo pojačanje za naš tim koji radi na nagrađivanoj platformi za učenje čiji je cilj povećati pismenost učenika i nastavnika u SAD-u. Kao član Angular tima imat ćeš priliku raditi na dugoročnom projektu u Angular 12, RxJS i SCSS, te na dizajn sustavima uz podršku našeg vrhunskog dizajn, QA, DevOps i projektnog tima.

U Spanu je otvoreno više od 20 inženjerskih pozicija, a evo na koje su stavili naglasak ovoga tjedna:

  • Full Stack Developer – Zagreb, Rijeka, Osijek
  • Cyber Security - Open Positions – mjesto rada je Zagreb, a oglas pokriva sve otvorene pozicije u odjelu kibernetičke sigurnosti,
  • Solution Engineer – Zagreb, Rijeka, Osijek; Želite li se pridružiti rastućem timu vrhunskih stručnjaka koji ulažu vrijeme i trud u podučavanje, razvoj karijere i kultiviranje zaposlenika u sljedeću generaciju IT stručnjaka? Došli ste na pravo mjesto, poručuju iz Spana.

Nakon što su u Bornfightu godinama kombinirali model software agencije i izgradnje vlastitih proizvoda, ranije ove godine odlučili su u potpunosti fokus staviti na izgradnju što više uspješnih softverskih startupa. Jedan od njih je i Elevien, čiji tim broji oko 20 članova, a u potrazi su za novim kolegama i kolegicama. Naglašavaju da je ovo odlična prilika za sve koji se žele posvetiti razvoju jednog proizvoda, a otvorene pozicije su:


I za kraj, Croatia Osiguranje ističe sljedeća otvorena radna mjesta:

U potrazi smo za Java developerima koji imaju 2 godine iskustva u programiranju koristeći Java programski jezik (Java EE). Java developeri sudjeluju u razvoju, implementaciji i održavanju softverskih rješenja, a očekuje se dobro poznavanje engleskog jezika i iskustvo u radu s relacijskim bazama. Naš IT tim čini preko 120 stručanjaka, a svaki projekt dijelimo u dvotjedne sprinteve s raspodjelom rada prema znanju i mogućnostima. Prijaviti se možete putem linka.

Rad na izazovnim projektima i najnovijim tehnologijama kao Database administrator omogućuje konstantan osobni i poslovni napredak. Database administratori sudjeluju u implementaciji baze podataka te praćenju razvoja i planiranja prelaska na nove verzije Database servisa. Tražimo osobe koje imaju barem tri godine radnog iskustva u administraciji baze podataka te dobro poznavanje Oracleovih proizvoda te aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Dinamičnost i rad prema Scrum metodologiji samo su neke od prednosti rada u IT timu Croatia osiguranja. Osim zanimljivih zadataka, Integration developeri sudjeluju u razvoju aplikacije te analiziranju protoka podataka. Znanje koje se očekuje je minimalno dvije godine iskustva u Java programiranju i razvoju integracijskih servisa, a velika prednost je i iskustvo u radu s Oracle bazom podataka. Prijavi se putem linka.

Više od 90 trenutačno otvorenih pozicija kod naših ostalih partnera potražite na debug.hr/jobs.

VIDEO: Najbolje od .debuga 2022 u 90 sekundi