ASBISC-CR razveselio udrugu Mali zmaj velikom donacijom poklona za djecu iz potrebitih obitelji

Ove godine tvrtka ASBISC-CR d.o.o. na poseban se način izdvojila svojim sudjelovanjem pridruživši se mnogobrojnim pojedincima i tvrtkama koje svake godine sudjeluju u humanitarnom projektu

Asbis petak, 9. prosinca 2022. u 19:46

Udruga Mali zmaj i ove godine organizira hvale vrijedan projekt ,,Pisma Djedu Zmaju'' u kojem prikupljaju poklone za potrebitu djecu i djecu slabijeg imovinskog stanja. Pokloni se kupuju prema popisu želja koje su djeca ispisala u svojim pismima. Radi se o projektu vrlo zahtjevne operativne i logističke provedbe s obzirom na količinu poklona; međutim, dječji osmjesi i njihovo zadovoljstvo motivi su koji olakšavaju cijeli proces.

Ove godine tvrtka ASBISC-CR d.o.o. na poseban se način izdvojila svojim sudjelovanjem pridruživši se mnogobrojnim pojedincima i tvrtkama koje svake godine sudjeluju u projektu. Naime, ASBISC-CR d.o.o. ispunila je veliki broj dječjih želja udruživši svoje zaposlenike koji su radosna srca kupovali poklone prema popisu u dogovoru s udrugom. Tim činom tvrtka je olakšala veliki dio posla udruzi i istaknula se svojim doprinosom.  

,,Za nas ovo nikako nije samo jedna od donacija, ovo je naš skroman doprinos kojim smo željeli izmamiti osmjehe na dječja lica. Uložili smo malo truda i vremena, a puno ljubavi i nade da ćemo djecu zaista i razveseliti u ovo blagdansko doba godine. Našim smo poslovnim partnerima pripremili simbolične poklone zahvale za uspješnu suradnju u protekloj godini, a svu ostalu pažnju smo usmjerili na ovaj projekt. Sigurni smo da i naši partneri podržavaju ovakvu odluku te da će nam svima dječje veselje biti najveća nagrada. Želimo svima sretne i radosne božićne blagdane te sretnu i uspješnu 2023. godinu.'' - kazao je Marko Malić, novi generalni direktor ASBISC-CR d.o.o.

Inače ASBISC-CR d.o.o. djeluje na hrvatskom tržištu od 1998. godine u sastavu grupe ASBISc Enterprises PLC, vodećeg distributera računalnih komponenti i opreme najpoznatijih svjetskih proizvođača. ASBISC-CR d.o.o. jedna je od vodećih tvrtki u distribuciji informatičke opreme na hrvatskom tržištu, zastupajući neke od najvećih svjetskih imena kao što su Intel, Dell, Microsoft, AMD, Seagate, Logitech, Bang&Olufsen, Loewe, Prestigio, Canyon, AENO itd.