Back to School akcija: Windows 10 Pro za 8 eura, a Office 2016 Pro za 18,78 eura

Planirate li kupnju Windowsa, Officea ili drugog softvera, svakako zavirite u posebnu Back to School ponudu na MMORC.com - Windows 10 pro za 8,36 eura, a u paketu s Office 2019 Pro alatima samo 34,44 eura

MMORC.com srijeda, 9. rujna 2020. u 07:00

Nova školska godina je počela! Iako je radi epidemioloških mjera najneizvjesnija do sada, svejedno je potrebno školarca opremiti svim potrebnim stvarima. Osim knjiga i bilježnica, to uključuje i pristup računalu i internetu te softver za rad. Planirate li kupnju Windowsa, Officea ili drugog softvera, svakako zavirite u posebnu Back to School ponudu na MMORC.com. Softver u njihovoj ponudi već je incijalno značajno povoljniji nego u slučaju kupnje putem službenih prodajnih kanala, a uz promotivne kodove te cijene mogu biti još niže. Pa tako primjerice Windows 10 Pro možete kupiti za samo 8,36 eura uz promotivni kod BGF40 koji će vam osigurati 40% popusta. Office 2016 Pro i bundle koji uključuje Office 2016 i Windows 10 možete dobiti po nevjerojatnoj cijeni uz dodatno sniženje od čak 63%!

56% popusta možete ostvariti pri kupnji Office 2019 uredskog paketa, ili bundlea koji uključuje Office 2019 i Windows 10. Prilikom kupnje upišite promotivni kod BGF56. Također, valja spomenuti i super ponudu antivirusnog softvera koji također možete nabaviti uz 40% popusta koristeći promotivni kod BGF40. U nastavku pogledajjte više iz ponude.

 

63% popusta na Office 2016 i bundle Office 2016 + Windows 10 (promo kod BGF63)

 

40% popusta na Windows 10 (promo kod BGF40)

 

56% popusta na Office 2019 i bundle Office 2019 + Windows 10 (promo kod BGF56)

 

40% popusta na antivirusni softver (promo kod BGF40)

 

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Sam postupak kupovine vrlo je jednostavan. Nakon klika na link u tekstu kod željenog proizvoda, prikazat će vam se softver s punom cijenom u MMORC trgovini. Navedena cijena je već sama po sebi vrlo povoljna, ali uz promotivni kod možete je dodatno spustiti.

U sljedećem koraku željeni proizvod dodat ćete u kupovnu košaricu. Klikom na "Place Order" započinjete postupak narudžbe.

Tu sad ćete pronaći polje za upis promotivnog koda. Nakon upisa koda, aplicirat ćete popust na odabrani proizvod.

U istom prozoru odabirete način plaćanja. Savjetujemo PayPal jer je tako najjednostavnije i najsigurnije. Ubrzo nakon plaćanja na e-mail će vam stići aktivacijski kod za kupljeni softver. Kupujete li aktivacijski ključ za Windows, imajte na umu da ključ ne vrijedi za nadogradnju s druge verzije Windowsa, već isključivo za aktivaciju nove svježe instalacije koju možete preuzeti sa službenih stranica proizvođača.

U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.