Besplatan Windows 10 Pro OEM u ludoj ponudi na BZFuture

Božićni popusti i posebne ponude započeli su i u BZFuture online trgovini - zahvaljujući tome, ne samo da možete kupiti sooftver po povoljnijoj cijeni, već uz njega možete dobiti i gratis Windows 10 Pro aktivacijski ključ.

BZFuture petak, 13. prosinca 2019. u 17:00

Božićni popusti i posebne ponude započeli su i u BZFuture online trgovini - zahvaljujući tome, ne samo da možete kupiti sooftver po povoljnijoj cijeni, već uz njega možete dobiti i gratis Windows 10 Pro aktivacijski ključ.

Kao dio ponude, možete profitirati uz kupnju antivirusnog i drugog softvera uz popuste do 54%. McAfee Antivirus 1 PC 1 YEAR stoji svega 12,99 eura, dok McAfee Antivirus 3 PC 1 YEAR (dakle, za 3 računala) stoji svega 14,99 eura. Imate li više od jednog računala, ovu ponudu svakako preporučamo.

Izdvajamo iz ponude

Svakako preporučamo da ne propuštate priliku za nabavku antivirusnog alata po povoljnoj cijeni, uz koji ćete dobiti na poklon i Windows 10 Pro aktivacijski ključ. Važna napomena - kupnju obavite putem poveznnica u ovom tekstu. U suprotnom ćete dobiti samo antivirus bez Windowsa na poklon.

Postupak kupovine vrlo je jednostavan, a ovako sve zajedno izgleda na primjeru McAfee antivirusa i gratis Windows 10 Pro:

AOMEI i MiniTool softver

BZFuture ne prodaje samo autorizirani antivirusni softver, već je i autorizirani prodavatelj alata Aomei i Minitool - poznnati programi za backup podataka i particionirane. Alati AOMEI Partition Assistant Professional i MiniTool ShadowMaker Pro pomoći će pri rješavanja takvih problema kod nadogradnji i reinstalacija Windowsa.

AOMEI Partition Assistant Professional 8.5 Edition Key Global + gratis Windows 10 Pro - 16,99 €

AOMEI Partition Assistant Professional donosi mnoštvo alata i user-friendly sučelje, što postupak particioniranja diskova čini puno jednostavnijim i sigurnijim. Možete kreirati, smanjivati/povećavati, premještati, razdvajati ili spajati particije bez bojazni za gubitkom podataka. AOMEI Partition Assistant Pro također sadrži i nove mogućnosti poput konverzije diskova između MBR ili GPT sustava, migracije OS-a, Windows 10/8 To Go, itd.

MiniTool ShadowMaker Pro 3.1 Standard CD Key Global + gratis Windows 10 Pro - 18,99 €

MiniTool ShadowMaker Pro 3.1 je alat koji služi backupu podataka i zaštiti od gubitka istih. Ovaj softver je vrlo koristan prilikom zamjene diskova. Omogućava backup kompletnog diska, kao i individualnih particija ili foldera. Radi na SSD, HDD ili USB diskovima. Osim toga, ovaj alat omogućava sinkroniziranje podataka, te stvaranje jednostavnih i dinamičkih diskova.

Sredinom siječnja 2020. Microsoft službeno prekida s podrškom za Windows 7 OS. Ovo je izvrsna prilika da tome doskočite i nadogradite svoje računalo na Windows 10 Pro. Požurite, broj OEM aktivacijskih ključeva je ograničen.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.