Besplatna Windows 10 licenca i LifeSmart pametna lampa na BZFuture

BZFuture nastavlja s velikom jesenskom akcijom. Očekuje vas popularni softver po vrlo povoljnim cijenama, a izdvajamo i LifeSmart Cololight - izuzetnu pametnu lampu koja potiče kreativnost

BZFuture subota, 12. listopada 2019. u 07:00

BZFuture nastavlja s velikom jesenskom akcijom. Tu možete kupiti popularni softver po vrlo pristupačnim cijenama uz gratis Windows 10 Pro i Enterprise licence, kao i smart home uređaje i gaming opremu, a sve to uz besplatnu dostavu. Uz promo kod „BUG“ BZFuture nudi dodatnih 10% popusta na gadgete.

LifeSmart Cololight

BZFuture također nudi i proizvode kompanija koje vrlo uspješno posluju na svjetskom tržištu - poput Lifesmarta. Na svjetskom sajmu 2019 CES Innovation Awards, Lifesmart Cololight nagrađen je za kreativnost i dizajn. U BZFuture online trgovini tako možete kupiti i navedeni proizvod:

Cololight je pametna lampa koju krase modularne karakteristike i koju možete kreirati i prilagoditi vlastitim željama i potrebama. U tome vam pomaže i aplikacija.

Dodatno, lampa podržava povezivanje s izvorima zvuka te može mijenjati boje ovisno o vrsti glazbe. Može i biti u interakciji s AI zvučnicima te biti potpuno povezana s kompletnom scenom pametnih uređaja koje uključuju osvjetljenje. LifeSmart surađuje s Googleom te je i autorizirani partner za Google Assistant.

Svakog korisnika se potiče na uporabu vlastite mašte i kreativnosti kako bi složio vlastiti Cololight oblik i podijelio ga s drugima. Primjerice, uz pomoć ove lampe možete vrlo jednostavno stvoriti romantičnu atmosferu.

Gaming dodaci i oprema

Uz sve navedeno, BZFuture online trgovina nodi i širok izbor gaming opreme, uključujući gamepadove, miševe te tipkovnice s pozadinskim osvjetljenjem. Koristeći promo kod BUG, dobit ćete dodatnih 10% popusta na asortiman uz besplatnu isporuku.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.