Black Friday akcija: Windows 10 Pro za 9,48 eura, Office 2019 Pro za 41,49 eura

Bliže nam se akcije poput kineskog Dana samaca, ali i Crnog petka. Tom prigodom online trgovina softverskih licenci MMORC.com ističe svoju povoljniju ponudu - prvenstveno, tu je Windows 10 Pro čija cijena iznosi tek 9,48 eura

MMORC.com ponedjeljak, 11. studenog 2019. u 07:00

Bliže nam se akcije poput kineskog Dana samaca, ali i Crnog petka. Tom prigodom online trgovina softverskih licenci MMORC.com ističe svoju povoljniju ponudu - prvenstveno, tu je Windows 10 Pro čija cijena iznosi tek 9,48 eura, a trajno je licenciran i aktiviran za jedan PC. No, ne zaboravite prilikom kupnje upisati promotivni kod BUH32 kako biste ostvarili popust i dobili navedenu cijenu.

Kod BUH32 vrijedi i za ostale proizvode, a osigurava popust od 32%.

Windows 10 Pro Key - 9,48 € (kod BUH32)

Microsoft Office alati

Osim Windows 10 operativnog sustava, drugi najbolji proizvod iz Microsofta definitivno je Office paket. U nastavku donosimo ponudu Office paketa uz promotivne kodove i pripadajuće istaknute cijene. Uz određene proizvode možete dobiti dodatnih 32% popusta, dok uz druge MMORC osigurava i 37% popusta.

Posebna ponuda - 47% popusta!

Čak 47% popusta možete ostvariti na sljedeće:

Ostalo izdvojeno iz ponude

U nastavku donosimo još zanimljivog softvera. Ne zaboravite prilikom kupnje upisati promotivni kod BUH32

Windows:

Office:

Project:

Visio:

Bundle:

Igre:

I za kraj valja spomenuti da MMORC.com podržava PayPal kao sredstvo plaćanja te da eventualni povrat možete ostvariti bilo kada u slučaju eventualnih problema. U slučaju bilo kakvih pitanja kontaktirajte support@mmorc.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.