Black Friday na GoodOffer24 - 30% popusta na sav softver te 35% popusta na Office 2019

Black Friday je veliko godišnje događanje koje su osmislili veliki trgovci u SAD-u. GoodOffer24 se također priključio ovom velikom svjetskom trendu te od 12. studenog do 1. prosinca nudi jedinstvenu priliku za kupnju vrhunskog softvera

GoodOffer24.com utorak, 19. studenog 2019. u 11:01

Black Friday je veliko godišnje događanje koje su osmislili veliki trgovci u SAD-u. Ujedno, Black Friday je postao najveći dan za kupovinu u cijelom svijetu - preteča božićnoj shopping sezoni.

GoodOffer24 se također priključio ovom velikom svjetskom trendu te se također priprema za veliko kupovno ludilo. Od 12. studenog do 1. prosinca GoodOffer24 nudi jedinstvenu priliku za kupnju najboljeg operativnog sustava, Office alata i drugih izvrsnih Microsoftovih proizvoda po nevjerojatno niskim cijenama.

Tijekom ovog perioda kojeg nazivamo "Black Month" istaknut ćemo neke zanimljivosti iz ponude.

Provjerite što nudi BLACK FRIDAY AKCIJA!

 

BLACK FRIDAY SUPER AKCIJA: Uštedite do 30% na Windows 10, Office 2016 i više – uz specijalni popust na cijelu platformu!

Izbjegnite nepotrebno dugačke redove i uštedite do 30% prilikom nadogradnje operativnog sustava. Kako biste ostvarili popust, jednostavno prilikom kupnje upišite promotivni kod "JGBF30". Jeste li do sada vidjeli tako niske cijene? Provjerimo:

 

BLACK FRIDAY SUPER AKCIJA: Uštedite čak i više na Office 2019 i pakete – sada do 35%!

Ovog crnog petka očekuje vas dodatnih 35% popusta uz korištenje promotivnog koda "JGBF35" mprilikom kupnje Office 2019 proizvoda:

Imajte na umu da sav odabrani softver prije aktivacije morate skinuti sa službenih stranica i instalirati na računalo.

 

Zašto odabrati GoodOffer24?

GoodOffer24 je online platforma koja nudi softverske licence po pristupačnim cijenama – Windows 10, Office 2016, Office 2019, i više.

Glavni koncept poslovanja platforme GoodOffer24 leži u nastojanju da promijene svjetsku trgovinu nudeći sigurno i pouzdano rješenje za svakoga. Uz bogato iskustvo s više od 10 godina, GoodOffer24 prikupio je izvrsne recenzije dosadašnjih zadovoljnih kupaca, što možete vidjeti i na njegovoj Trustpilot stranici.

Najbolja stvar koja krasi trgovinu je jednostavnost i pouzdanost kakva se i očekuje – od narudžbe do aktivacije. GoodOffer24 jamči da su sve licence valjane, a u slučaju bilo kakve reklamacije, rado će sve riješiti u korist kupca.

 

Jednostavna kupovina i plaćanje

Kupovina na GoodOffer24 krajnje je jednostavna. Aktivacijske ključeve ćete primiti e-mailom nedugo nakon kupnje, bez potrebe da danim čekate. U slučaju da vam je potrebna korisnička podrška, GoodOffer24 nudi istu 24 sata dnevno 7 dana u tjednu.

JAMSTVO ZADOVOLJSTVA KORISNIKA: GoodOffer24 garantira da su sve licence vrijedeće, a u slučaju potrebe, sve će se riješiti u korist kupca bez ikakvih dodatnih troškova.

VRSTA PLAĆANJA: Uz kreditne kartice, tu je i mogućnost plaćanja PayPal-om, kao jednim od najsigurnijih oblika plaćanja.

Više na webu: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.