Crypto Plus - nova kripto mjenjačnica u Hrvatskoj

Crypto Plus jedna je od 10-ak pouzdanih i stabilnih mjenjačnica kriptovaluta u Hrvatskoj

Crypto Plus srijeda, 7. ožujka 2018. u 10:28

U posljednjih nekoliko godina, trgovanje tradicionalnim valutama kao što su euri i dolari, zamjenjeno je trgovanjem kriptovalutama, koje je postalo brzorastući trend na našem tržištu. Trenutačno postoji oko deset stabilnih ili pouzdanih kripto mjenjačnica koje omogućavaju trgovanje i mijenjanje kriptovaluta, ali i velik broj malih, neprovjerenih burzi koje su potencijalno sumnjive.

Zbog rasta potražnje za pouzdanim trgovanjem kriptovalutama, na tržištu se nedavno pojavio Crypto Plus, nova mjenjačnica kriptovaluta u Hrvatskoj, koja će vam omogućiti izvršavanje Vaše novčane transakcije brže i sigurnije uz aktivnu podršku putem telefona, email-a ili chat-a. Dodatna pogodnost ove mjenjačnice je to što se kupovina i prodaja kriptovaluta obavljaju u istom danu, a sigurnost Vam garantira podatak da je ova mjenjačnica registrirana kao pravna osoba.

Kada je riječ o ponudi, Crypto Plus Vam osim već poznatih i priznatih kriptovaluta kao što su BitCoin i Ethereum nudi kupoprodaju drugih popularnih kriptovaluta, poput Litecoin-a, Ripple-a i Zcash-a. Također, aktivno rade na širenju ponude, pa tako uskoro možete očekivati i neke nove kriptovalute.

Kako bi komunikacija sa Vama bila što uspješnija, Crypto Plus trenutačno radi na razvoju internet portala gdje ćete moći se registrirati i podnjeti zahtjev za kupnju i prodaju kriptovaluta, sa svim potrebnim uputama kako bi se transakcija obavila brzo i lako.

Ukoliko tragate za mjenjačnicom koja nudi transparentnost i sigurnost, Crypto Plus zaslužuje da mu posvetite pažnju, jer garantira jedan od boljih načina za bezbolno i sigurno trgovanje kriptovalutama na tržištu.