Cyber Monday 2021 - Windows 10 Pro samo 7 eura!

Iskoristite popuste koje donosi Cyber Week i kupite Windows 10 Pro aktivacijski ključ za samo 7 eura, ili bundle Windows 10 Pro + Office 2019 Pro za 30 eura

Godeal24.com ponedjeljak, 29. studenog 2021. u 10:01

Danas je Cyber Monday - ponedjeljak koji dolazi nakon Black Friday praznika za šopingoholičare, te se na njega nastavljaju dobri popusti za kupce. Popusti se nastavljaju cijeli tjedan kojeg nazivamo Cyber Week. Godeal24.com također je odlučio obilježiti cyber tjedan dobrom ponudom softvera

Nevjerojatna sniženja odnose se na Windows 10 koji možete kupiti već za 7 eura, dok popularni bundle paket Windows 10 Pro + Office 2019 Pro možete kupiti za 30 eura. Na listi je i novi softver - Windows 11 i Office 2021. Želite li se dočepati najvećih popusta na softverske proizvode, požurite! Cyber Week promocija je vremenski ograničena i uskoro završava!

 

SPECIJALNA PONUDA BEZ PROMO KODA

Posebna Windows ponuda (promo kod SGO50)

50% popusta na preostali Windows asortiman. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO50.

Office bundle ponuda (promo kod SGO62)

62% popusta na Office softverske pakete i dodatni alat. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO62.

Ostali softver za računalo (promo kod SGO62)

62% popusta na ostali softver. Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO62.

 

Jednostavna kupnja

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun preko posebne platforme Cwalletco. Plaćanje PayPalom jamči sigurnost i brzinu, stoga ga Godeal24 toplo preporuča. U nastavku pogledajte proces kupnje:

 

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda - bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

Svi gore navedeni ključevi legalne su inačice softvera. Cijena ovih ključeva je niska budući da se obično prodaju s računalom. Ovu praksu preprodaje legalizirao je Europski sud pravde.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

BT APTX soundbar sa subwooferom

ACOUSTIC ENERGY Aego 3

Kombinacija suba i soundbara za sve one koji žele kompaktno kućno kino odličnog zvuka uz značajnu uštedu na prostoru. Kompaktan dizajn, digitalno povezivanje, daljinsko upravljanje, 2 x RCA Phono, 65VA

1.725 kn 2.299 kn Kupi

Bežični WiFi BT zvučnik

HARMAN KARDON OMNI 10 PLUS

Omogućuje jednostavno postavljanje bežičnog HD glazbenog sustava. Najbrži način da svoju glazbu učinite bežičnom bilo gdje u svom domu. Spotify, Chromecast, 52Hz~20kHz.

1.699 kn 1.919 kn Kupi