Dealworlds olakšava rad na daljinu - ostanite produktivni uz Windows 10 Pro za samo 7,28 eura

Internetska trgovina Dealworlds nudi sav potreban softver za rad od kuće, i to po izuzetno niskim cijenama - Windows 10 Pro 7,28 €, Office 2016 Pro Plus 21,28 €, Office 2019 Pro Plus 28,28 €

Dealworlds.com ponedjeljak, 15. ožujka 2021. u 07:00

Jedna od promjena koju je pandemija COVID-19 uvela u našu poslovnu svakodnevicu je popularizacija rada na daljinu. Za takav rad potrebna je potpora u vidu IT opreme i softvera koji će nam omogućiti rješavanje poslova izvan radnog mjesta. Mnogim tvrtkama i zaposlenicima takav rad odgovara zbog fleksibilnosti, sigurnosti i produktivnosti. Osim toga, smanjuje se gubitak vremena radi dolaska u ured, smanjuje se potreba za uredskim prostorom i olakšano je upravljanje troškovima.

Kako bi dodatno smanjio troškove rada na daljinu, Dealworlds je lansirao ponudu softvera. Uz velike popuste na izvorne, globalno važeće licence za Windows 10 Pro i Windows 10 Enterprise LTSC, ljubitelji računala i poslovanja mogu uštedjeti velike iznose pri kupnji softvera te investirati u brži hardver i vlastitu budućnost.
 

POSEBNA PONUDA – nije potreban promotivni kod!

SOFTVER U POLA CIJENE – Koristite promo kod "SDW50"

 

SOFTVERSKI PAKETI – Koristite promo kod "SDW62"

 

Jednostavna kupnja - PayPal putem platforme Cwalletco

Kupnja na GDealworlds jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun putem platforme Cwalletco. Nakon odabira željenog artikla, idite na checkout kao gost ili stvorite account. Cwalletco opciju odabirerete u izborniku "Payment Information". Nakon pregleda narudžbe kliknite "Place Order" i slijedite daljnje korake.

Unutar Cwalletco platforme prikazat će vam se izbornik gdje kao sredstvo plaćanja možete odabrati PayPal ili kreditnu karticu.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda - bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na support@dealworlds.com.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.