Double 12 ponuda na Godeal24.com - Windows i Office uz 88% popusta!

Povodom novog online shopping dana 12.12. imate priliku kupiti aktivacijski ključ za Windows 10 po cijeni već od 5,56 eura - dakle, nešto više od 40 kuna. Provjerite nevjerojatne popuste na popualrni softver - Windows 10, Office 2016 ili Office 2019

Godeal24.com ponedjeljak, 7. prosinca 2020. u 07:00

Studeni je završio, a bliži se novi online shopping dan - akcija pod nazivom Big 12.12 Sale 2020, poznatom još u kao "Double 12" - posljednji veliki globalni shopping dan u ovoj godini. Ako ste propustili akcije cezane uz "Double 11" (11.11.), Black Friday ili Cyber Monday, imate priliku to ispraviti. GoDeal24.com od danas počinje s novim popustima.

Godeal24.com je jedna od najvećih i najpouzdanijih online platformi za kupnju softverskih licenci s nevjerojatnim cijenama i brzom e-mail isporukom kupljenih aktivacijskih ključeva. Povodom "Double 12" dana Godeal24.com pokrenuo je Big 12.12 Sale 2020 ponudu nudeći do 88% popusta na punu prodajnu cijenu softvera.

Ovo je ograničena ponuda koja traje tijekom tjedna koji je upravo počeo. Planirate li nadograditi PC novim softverom, ovo je izvrsna prilika koja se ne smije propustiti.

EKSKLUZIVNA PONUDA – do 88% popusta, ograničeno, požurite!

 

SOFTVER U POLA CIJENE! Koristite promo kod "SGO50"

 

SOFTVERSKI PAKETI – Povoljnije od povoljnog! Koristite promo kod "SGO66"

 

DODATNA PONUDA – Najbolje cijene, sve za posao i dom. Koristite promo kod "SGO55"

SAZNAJTE VIŠE >>            

Ponuda i količine su ograničene, stoga požurite! Ne propustite ovu priliku i kupite svoj aktivacijski ključ već danas.

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Kupovina na Godeal24.com je jednostavna. Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda - bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.