Doživi sve što vidiš do maksimuma uz LG UltraWide monitor

Uz LG 34WP65C zakrivljeni QHD monitor na svojoj nativnoj rezoluciji 3440 x 1440 nudi čak 33% više prostora nego na standardnoj 1920 x 1080 rezoluciji. Povećajte svoju produktivnost uz LG inovacije

LG petak, 13. listopada 2023. u 20:01

Bilo da ste kreativac u trenutku u kojem nastaje jedan od najboljih tekstova koji ste ikad napisali, bilo da ste studentica koja pokušava pratiti važno predavanje ili se jednostavno želite zavaliti na kauč i pogledati neku popularnu seriju, zahvaljujući 21:9 omjeru stranica koji posjeduju LG UltraWide monitori, sve to sada možete raditi uz mnogo manje napora i na najvišoj mogućoj razini.

Izuzetno velika površina zaslona omogućuje vam da prikažete više programa i vidite ih na zaslonu u isto vrijeme i upravo za takav način rada i učenja, LG je ponudio cijelu liniju Premium UltraWide monitora. LG 34WP65C je zakrivljeni QHD monitor na čijoj ćete nativnoj rezoluciji 3440 x 1440 imati čak 33% više prostora nego na standardnoj 1920 x 1080 rezoluciji.

Sve što trebaš na jednom zaslonu

Bilo da se radi o webinaru koji slušate, predavanju koje držite ili igrici koju ste jedva čekali odigrati nakon napornog radnog dana, LG-ev monitor omogućuje vam da istovremeno pišete rad u jednoj polovici ekrana dok u drugoj čitate ili proučavate podatke u Excel tablici.

Na višu razinu podignite i svoje igranje jer ovi monitori imaju mnoge napredne funkcije kao što je AMD FreeSync, nisko vrijeme odziva, različite načine podešavanja naslona, izniman prikaz boja i razinu svjetline.

Više prostora za multitasking, ali i za vrhunsko gaming iskustvo

LG je u ovaj 34-inčni monitor upakirao VA zaslon s brzinom osvježavanja od čak 160 Hz, zbog čega će svaki vaš pokret mišem biti gladak i izvršen s milimetarskom preciznošću. Zakrivljenog zaslona i s brzinom osvježavanja, novi LG-ev monitor pomaže u kreiranju ekspanzivnog okruženja i boljeg odziva čineći naslove stvarnijima i dinamičnijima. Iznimno velika brzina od 160 Hz omogućuje igračima da brže vide sljedeću sličicu i da slika bude jasnija. Time se omogućuje igračima da brzo reagiraju na protivnike i lakše ciljaju u mete.

Ne samo da su VA zasloni sad već naširoko poznati po svojoj prednosti u odnosu na IPS zaslone po pitanju kontrasta, što rezultira dubljim crnim bojama, već LG 34WP65C dolazi i s „Black Stabilizer“ tehnologijom koja još jasnije definira likove koje gledate. Uz tehnologiju AMD FreeSync™ igračima videoigara dostupno je iskustvo besprijekornih, neometanih pokreta u visokoj razlučivosti te smanjuje kidanje i zamrzavanje slike.

Stoga jednom kad završite s poslom, zavalite se u stolac i upalite vašu najdražu igru jer ovaj monitor će unaprijediti i vaše gaming iskustvo.

Bolja kvaliteta slike

Uz značajke kao što su FreeSync, poigrajte se i svim drugim mogućnostima ovog UltraWide monitora. Za još bolju kvalitetu slike pobrinut će se HDR10 standard koji će donijeti pravu razliku u prikazu boja i svjetline na zaslonu, dok tehnologija za smanjenje motion blura na 1ms garantira da ćete vidjeti svaki potez praktički u stvarnom vremenu.

Budući da je ovaj zaslon minimalističkog dizajna te ima tanak okvir na tri strane, ništa ne odvraća pozornost od začuđujuće precizne realistične slike. Uz to, njegovi stereozvučnici od 7 W s tehnologijom MaxxAudio® upotpunit će vaše sveobuhvatno iskustvo toliko da nećete ni htjeti staviti slušalice.

Sve u svemu, motivi za kupnju su različiti, ali ovo je monitor za sva vaša osjetila kojim ćete svako vizualno iskustvo još jače doživjeti.

Nakon dugog dana na poslu, podignite i nakosite monitor i opustite se uz najdražu seriju ili film u predivnom 21:9 formatu slike uz LG-ev 34-inčni Premium UltraWide monitor