Godeal24 ponuda - Nabavite originalni Windows 10 već od 6,14 eura, a Office 2021 već od 13,52 eura

Zavirite u ljetnu ponudu softvera na Godeal24 i kupite originalnu i trajno aktiviranu licencu za Windows ili Office po nevjerojatno niskoj cijeni. Windows 10 možete kupiti već za 6,14 €, a Office 2021 već za 13,52 €

Godeal24.com ponedjeljak, 15. kolovoza 2022. u 07:00

Windows korisnicima pruža prikladno grafičko sučelje za upravljanje računalima i rješavanje radnih i svakodnevnih problema. Sučelje je lako razumljivo, čak i za korisnike koji nikada prije nisu koristili računalo. Štoviše, sučelje je tipično za različite novije verzije sustava Windows, uključujući Windows 7, 8, 10 i 11. Stoga, čak i ako korisnici nadograde na noviju verziju sustava Windows, mogu se brzo prilagoditi novoj verziji. Svako ažuriranje i popravak Windows OS-a postaje učinkovitije i praktičnije.

Godeal24 je za vas pripremio ponudu najnovijih i najpopularnijih proizvoda. Windows 10 ostaje prvi izbor za većinu korisnika, a sada možete kupiti Windows 10 za 6,14 € i Microsoft Office 2021 Pro Plus za 13,52 €. Godeal24 prodaje Microsoft Office i Windows licence online po sniženim cijenama. Rabljene licence koje je Godeal24 kupio od tvrtki koje ih više ne koriste. Godeal24 jamči sigurnost i zakonitost svake prodane licence! A u slučaju dozvole za dematerijalizaciju nema troškova logistike i skladištenja, dodatno smanjenje troškova, potpuno legalan proces. Licence koje se prodaju na web stranici Godeal24 trajne su: jednom kada upotrijebite aktivacijski ključ, možete ga koristiti tijekom cijelog životnog ciklusa softvera!

 

Originalne Windows i Office licence: Posebna ponuda, ograničeno vrijeme!

62% popusta na pakete softvera (promo kod SGO62)

Do 50% popusta na Windows (promo kod SGO50)

Ostali softver za računalo

 

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.