Halloween na GoodOffer24.com - Windows 10 Pro za 10,77 eura

Posebna Halloween ponuda za GoodOffer24.com donosi i posebne snižene cijene te mogućnost osvajanja nagrada. Nez obzira na ponudu, za posjetitelje Buga GoodOffer24 nudi dodatnih 30% poopusta uz promo kod

GoodOffer24.com petak, 30. listopada 2020. u 12:12

U internetskoj trgovini GoodOffer24.com u tijeku je posebna Halloween promotivna ponuda. Cijene softverskih licenci su snižene, a kupnjom softvera unutar ponude sudjelujete i u nagradnoj igri gdje kao jedan od sretnika možete osvojiti i dodatne softverske licence.

Cijene softvera na GoodOffer24.com su do 80% niže od originalnih cijena. Uz sve navedeno GoodOffer24.com nudi vam i dodatne popuste. Prilikom kupnje upišite promotivni kod HR30 i dobit ćete dodatnih 30% popusta. Windows 10 Pro platit ćete samo 10,77 eura. Također, dobar izbor je i kupnja jednog od paketa Windows 10 operativnog sustava i Officea. Primjerice, Windows 10 Pro licenca u paketu s Office 2019 Pro Plus licencom stajat će vas samo 36,39 eura.

Napominjemo da je prethodno potrebno skinuti željeni softver sa službenih stranica te ga instalirati na računalo. Prilikom njegove aktivacije, iskoristite kupljeni aktivacijski ključ. Kupnju obavljate na stranicama trgovine, a kao sredstvo plaćanja preporučamo korištenje PayPal-a, što je najjednostavnije i najsigurnije.

Ovdje možete skinuti željeni softver:

Izbor iz ponude na GoodOffer24.com (promo kod HR30)

Kako kupiti softver uz promo kod HR30 (primjer: Windows 10 Pro)?

Kao prvo, odaberite željeni proizvod i kliknite na „Add to Cart“ ili "Buy Now" ako je to sve što želite kupiti:

U sljedećem koraku posjetite košaricu s odabranim proizvodima, unesite kod za popust „HR30“ i kliknite „Apply Coupon“.

Nakon potvrde cijena će se umanjiti za 30%.

Nakon svega, jednostavno kliknite na „Proceed to Checkout“ i odaberite željeno sredstvo plaćanja. GoodOffer24 podržava i PayPal kao način plaćanja, što vam toplo preporučamo iz sigurnosnih razloga. Aktivacijski ključ će vam stići e-mailom.

Jednostavna i povoljna kupnja

GoodOffer24.com je brzorastuća online platforma koja prodaje softverske licence, aktivacijske ključeve za video igre i ostalo, a sve po nevjerojatnim cijenama. S preko 10 godina iskustva i vrlo pozitivnim povratnim informacijama od strane korisnika, GoodOffer24 blista na tržištu nudeći najkonkurentnije cijene.

Više na: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.