Jesenska akcija za softver - Windows 10 Pro 9,62 eura, Office 2016 23,84 eura

Počela je jesen te uobičajene promotivne akcije na svakom koraku, uz cijene koje padaju brže od lišća. GoodOffer24 nije nikakva iznimka. Tražite li najbolju ponudu za softver, donosimo par dobrih preporuka.

GoodOffer24.com ponedjeljak, 14. listopada 2019. u 07:00

Počela je jesen te uobičajene promotivne akcije na svakom koraku, uz cijene koje padaju brže od lišća. GoodOffer24 nije nikakva iznimka. Tražite li najbolju ponudu za softver, donosimo par dobrih preporuka. GoodOffer24 je pokrenuo svoju veliku jesensku akciju koja uključuje softverske licence te digitalne ključeve ili kartice za gaming naslove. Mnoštvo toga nalazi se na popustu.

2019 JESENSKA AKCIJA - do 30% popusta na Microsoftov software

Velika jesenska akcija na GoodOffer24 donosi do 30% ekstra popusta na sav Microsoftov softver. Razmišljate li o nadogradnji računala sa starijim Office aplikacijama na najnoviju verziju, dok vas originalne cijene odbijaju od takve pomisli, GoodOffer24 pronalazi rješenje za vas. Danas vam predstavljamo najbolje iz njihove ponude.

Zašto odabrati GoodOffer24

GoodOffer24 je online platforma za prodaju softvera koju smo vam ranije već predstavili. Nudi vrlo kompetitivne cijene za poznati Microsoft Software, kao što je Windows 10, Office 2016, Office 2019 i ostalo. Osim toga, vrlo lako se možete uvjeriti u kvalitetu trgovine i proizvoda koje nudi jednostavnom posjetom platformi Trustpilot Page.

 

Uštedite do 25% na Windows 10 i Office 2016 - uz promotivni kod!

Ponuda na GoodOffer24.com obuhvaća gotovo sve što vam je potrebno za kućno i uredsko poslovanje. Tu je ponuda za Windows 10 Pro, Office 2016, Office 365, te čak za paket Windows 10 + Office 2016 Pro. Dodatnih 25% popusta ostvarite uz promotivni kod "JGAU25".

Donosimo sažetak iz velike jesenske akcije. Cijene su izražene bez dodatnog popusta koji ćete dobiti uz gore navedeni kod.

 

Dodatna ušteda na Office 2019 i paketnoj ponudi - EKSTRA 30%

Želite li samo najnoviji Microsoftov softver, vjerojatno ćete odabrati Office 2019, a možete ga nabaviti uz 30% dodatnog popusta koristeći promotivni kod "JGAU30".

 

Jednostavna kupovina i plaćanje

Kupovina na GoodOffer24 krajnje je jednostavna. Aktivacijske ključeve ćete primiti e-mailom nedugo nakon kupnje, bez potrebe da danim čekate. U slučaju da vam je potrebna korisnička podrška, GoodOffer24 nudi istu 24 sata dnevno 7 dana u tjednu.

JAMSTVO ZADOVOLJSTVA KORISNIKA: GoodOffer24 garantira da su sve licence vrijedeće, a u slučaju potrebe, sve će se riješiti u korist kupca bez ikakvih dodatnih troškova.

VRSTA PLAĆANJA: Uz kreditne kartice, tu je i mogućnost plaćanja PayPal-om, kao jednim od najsigurnijih oblika plaćanja.

Više na webu: www.GoodOffer24.com
Korisnička podrška: info@goodoffer24.com

---

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.