Kako jeftino kupiti originalni Microsoft oftver? Office 2021 samo 13,32 eura po računalu

Zavirite u jesensku ponudu softvera na Godeal24 i kupite originalnu i trajno aktiviranu licencu za Windows ili Office po nevjerojatno niskoj cijeni. Windows 10 možete kupiti već za 6,14 €, a Office 2021 već za 13,32 €

Godeal24.com ponedjeljak, 10. listopada 2022. u 07:00

Kada se radi o uredskom softveru, Microsoft Office je ono što nam uglavnom prvo pada na pamet. Microsoft je predstavio verziju Microsoft 365 temeljenu na pretplati, na koju se trebate pretplatiti mjesečno ili godišnje da biste je koristili, što će dugoročno predstavljati značajan trošak. Ako često koristite Office, a ne želite snositi troškove pretplate, trajna verzija Office paketa vaš je najbolji izbor. Visoka cijena Office 2021 Pro paketa (439,99 USD) može vas odvratiti od kupnje. Međutim, sada ga možete kupiti za samo 25,61 € u Godeal24 promociji. Ako kupite više aktivacijskih ključeva, možete kupiti originalnu trajnu verziju Office 2021 Pro za samo 13,32 €. Ne zaboravite iskoristiti kod za popust kako biste ostvarili 62% popusta.

62% popusta na Office (promo kod SGO62)

Windows 10 je najkorišteniji operativni sustav. Windows 10 Home je bolji za osobnu uporabu, a cijena mu je 7,15 eura. S druge strane Windows 10 Pro bolji je za profesionalnu uporabu, a cijena mu je 7,42 eura. Svi vlasnici Windows 10 licenci mogu besplatno nadograditi na Windows 11, ukoliko im računalo to podržava.

50% popusta na Windows (promo kod SGO50)

62% popusta na pakete softvera (promo kod SGO62)

Office za MAC računala:

Ostali softver za računalo

Alati za MAC računala

Zašto je Godeal24 tako jeftin, je li softver originalan?

Uz Godeal24 u potpunosti izbjegavate rizik od piratstva, budući da je preprodaja korištenih licenci pravni proces uređen europskim zakonodavstvom. Budući da tvrtka više ne koristi svoju licencu, oni je preprodaju Godealu24 po niskoj cijeni, Godeal24 je provjerava prije preprodaje, korištena licenca ne znači da je proizvod istrošen, i dalje je kao potpuno novi softver. Korištene licence su dematerijalizirane, što znači da nema troškova dostave. Kod Godeal24 možete dobiti isti softver i uštedjeti preko 90%.

Kako kupiti?

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.