Kako kupiti originalan Windows 10 za samo 7,25 eura?

Posjetite Godeal24.com i potražite vrhunski softver po izuzetno niskim cijenama - Windows 10 Pro za samo 7,25 €, Office 2016 Pro Plus za 18,50 € ili Office 2019 Pro Plus za 24,03 €

Godeal24.com ponedjeljak, 1. ožujka 2021. u 07:00

Softverski ključevi mogu se klasificirati kao Retail licence, OEM licence, Volume licence i MSDN pretplatnički ključevi. U usporedbi s retail ključevima, OEM ključevima trguje se naveliko, što za sobom povlači i nižu cijenu. OEM ključevi tako postaju praktična alternativa s obzirom na to da su potpuno legalni, a imaju nižu cijenu. OEM ključevi su preplavili tržište svojom ponudom, no ipak, i ovdje se kriju razne zamke i prevare. Prilikom kupnje OEM ključa potrebno je obratiti pažnju na prodajni kanal, reputaciju trgovca i korisničke recenzije.

Internetska trgovina Godeal24 nudi izvrsnu ponudu, ali također i reputaciju. U ponudi postoji nekoliko kategorija softvera. Cijena je prilično konkurentna, a Windows 10 će nakon apliciranog popusta biti vaš za manje od 8 eura. Tu je i softverski paket Office 2019 Pro Plus s cijenom od samo 24 eura, dok je izdanje iz 2016. jeftinije za 6 eura.

Ponekad će vas na Godeal24 dočekati i dodatna promocija. U tijeku je proljetna kampanja, a iskoristite li promotivne kodove tijekom njenog trajanja, uštedjet ćete primjerice dodatnih 66% prilikom kupnje Windows 10 i Office licence u paketu.

 

PONUDA 1: Windows 10 za manje od pola cijene (promo kod SGO51)

Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO51.

 

PONUDA 2: Microsoft paketi uz 66% popusta (promo kod SGO66)

Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO66.

 

PONUDA 3: Ostali Microsoftov softver uz 55% popusta (promo kod SGO55)

Prilikom kupnje upišite promotivni kod SGO55.

 

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda - bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu i sveobuhvatnu pomoć.

Ne zaboravite prvo preuzeti ispravne verzije na svoje računalo, a tek onda ih aktivirati novim kupljenim ključevima.
 

Vrste Windows licenci

1. MSDN

MSDN ključ svojevrsna je nagrada i mogućnost korisnicima da unaprijed testiraju i koriste Windows, ali prema propisima MSDN se ne može koristiti u komercijalne svrhe. I ne može se odobriti drugim korisnicima bez odobrenja Microsofta.

2. Retail Version

Riječ je o maloprodajnoj verziji Windows licence koja putem maloprodajne trgovine dobiva zasebnu autorizacija i prava na aktivaciju OS proizvoda. Dobiva punu tehničku podršku od Microsofta. Svaka kopija ovog softvera dolazi s jedinstvenim ključem proizvoda (otisnutim na pakiranju proizvoda). Tijekom postupka instalacije korisnik ulazi na Internet ili dovršava proizvod telefonskom aktivacijom. Maloprodajnu verziju potrebno je aktivirati putem interneta i ima ograničenje broja aktivacija, obično 5 puta.

3. OEM Key

OEM ključ dolazi s unaprijed instaliranim Windowsima kada računalo napusti tvornicu. Trošak je uključen u kupnju računala. U stvari, rezervni ključ za mrežnu aktivaciju također će se nalaziti na stražnjoj ili bočnoj strani kućišta. Za aktivaciju su potrebna tri uvjeta: 1. BIOS koji sadrži SLIC; 2. OEM potvrda; 3. OEM ključ

4. OEM Licence

Riječ je o unaprijed instaliranom i aktiviranom sustavu od strane proizvođača računala. Ključ se može aktivirati prilikom zamjene memorije ili tvrdog diska, međutim postaje nevaljan kada se promijeni matična ploča.

5. Volume Version

Radi se o količinskim licencama koje obično naručuju veći sustavi i kompanije. Vrstu Volume licence odabire svaki korisnik individualno.

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.