Kako kupiti originalni Windows 10 za samo 5,62 eura i trajnu Office 2021 licencu za 13,05 eura?

Black Friday ponuda na Godeal24 donosi trajno aktivirane originalne licence za popularni softver - Office 2021 već od 13,05 eura, a Windows 10 već od 5,62 eura

Godeal24 ponedjeljak, 21. studenog 2022. u 14:39

Stigla je godišnja Black Friday rasprodaja. Tražite li jeftin, a originalan Windows OS, MS Office i drugi korisni računalni softver, ne smijete propustiti Black Friday na Godeal24! Omogućuje vam kupnju originalnog Microsoftovog softvera po najnižoj cijeni, što vam može pomoći da uštedite do 90% ili više.

Možda ste razmišljali o kupnji Windowsa 10 Pro ili Officea 2021 Pro iz Microsoftove službene trgovine, ali to je ogroman trošak, pogotovo ako imate ograničen budžet, a poznato je da je službena cijena Officea 2021 Pro 439.99 USD. Godeal24 Black Friday omogućuje kupnju originalnog Officea 2021 Pro za samo 24,25 €, jednokratnu kupnju koja će vas zadržati zauvijek. Ako imate više računala ili kupujete s prijateljima, preporučujemo da kupite paket Office 2021 Pro 5 PC-a za samo 13,05 €/PC. Ne brinite zašto je cijena tako niska, Godeal24 jamči 100% originalnost, Godeal24 je vrlo sigurna platforma za prodaju softvera, trebate samo kupiti aktivacijski ključ softverske licence od Godeal24, a zatim ga preuzeti sa službene web stranice softvera i aktivirajte ga s aktivacijskim kodom, tako da je softver koji koristite 100% siguran i originalan! Tijekom instalacije i korištenja Godeal24 pruža 24/7 tehničku podršku i obećava doživotnu uslugu nakon prodaje!

Office paketi! Ograničena količina - Office 2021 već od 13,05 €

Originalni Windows 10 Pro već od 5,62 €

Office za MAC računala

62% popusta na pakete softvera (promo kod SGO62)

Više Windows proizvoda (promo kod SGO 50)

Ostali softver za računalo

Zašto je Godeal24 tako jeftin, je li softver originalan?

Uz Godeal24 u potpunosti izbjegavate rizik od piratstva, budući da je preprodaja korištenih licenci pravni proces uređen europskim zakonodavstvom. Budući da tvrtka više ne koristi svoju licencu, oni je preprodaju Godealu24 po niskoj cijeni, Godeal24 je provjerava prije preprodaje, korištena licenca ne znači da je proizvod istrošen, i dalje je kao potpuno novi softver. Korištene licence su dematerijalizirane, što znači da nema troškova dostave. Kod Godeal24 možete dobiti isti softver i uštedjeti preko 90%.

Kako kupiti?

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Godeal24 je online trgovina koja prodaje ključeve za računalne operativne sustave, uredski softver i softver za igre na globalnom tržištu. Godeal24 uvijek održava koncept kupca na prvom mjestu i donosi najbolje proizvode i usluge našim kupcima. Kako bi se poboljšalo korisničko iskustvo, proces kupovine Godeal24 vrlo je jednostavan. Nakon naplate, aktivacijski ključ softvera i detaljne upute za instalaciju bit će poslani na vaš e-mail u roku od nekoliko minuta. A oko procesa instalacije i korištenja, korisnici se u bilo kojem trenutku mogu obratiti Godeal24 profesionalnom timu korisničke službe koji je online 24/7.

Svojim visokokvalitetnim proizvodima i profesionalnim uslugama, Godeal24 je dobio ocjenu 4,9 i ocjenu zadovoljstva od 98% na TrustPilotu (neovisna platforma za korisnike za ocjenu usluge i kvalitete proizvoda), što je korisnička potvrda i priznanje Godeal24!

Kontaktirajte Godeal24: service@godeal24.com

--

Napomena: Ova objava označena je kao oglasni članak, a za sadržaj oglasnih poruka odgovoran je isključivo oglašivač. Za eventualnu pomoć pri kupnji i bilo kakva pitanja o proizvodu obratite se izravno trgovcu.